Gemenii, vorbăreți, dar simpatici

Se știe că nativii din zodia Gemenilor sunt prietenoși, comunicativi și vorbesc mult. Dar nu te plictisești cu ei. Mereu au o glumă potrivită, un cuvânt de bine și un comentariu haios care va face pe toată lumea să zâmbească.

Când treci prin situații mai dificile și orizontul se întunecă, un prieten din zodia Gemeni este cel mai potrivit să își deschidă ochii și să te facă să vezi soluția salvatoare. Tot el ta va ajuta să faci haz de necaz și să mergi mai departe cu zâmbetul pe buze.

Berbecii, amatori de glume tari

Înzestrați cu un umor hâtru, nativii din Berbec se numără printre cele mai glumețe zodii. Poate că, uneori, glumele lor sunt cam tăioase și deranjează unii oameni, dar întotdeauna au un sâmbure de adevăr și vor descreți frunțile celor din jur.

Berbecilor le place să se amuze, să spună câte o glumă, să fie în centrul atenției și să îi facă pe cei din jur să râdă. Suportă mai greu ironia la adresa lor, dar le place să fie ironici cu ceilalți. Iar inteligența lor nativă îi ajută să facă cele mai potrivite glume, pentru care nu îi poți condamna.

Săgetătorii, prea glumeți, să fie serioși

Nativii din Săgetător sunt sufletul petrecerii și le place să amuze pe toată lumea. Ei au mereu câte o întâmplare amuzantă de povestit, tot timpul fac glume, mai ales dacă îi văd pe cei din jur preocupați și îngrijorați.

Săgetătorul nu ia niciodată lucrurile prea în serios. Este viața prea gri, pentru a o face neagră! Lui îi place să își coloreze poveștile și experiențele, le dă mereu o notă veselă și reușește să îi amuze pe cei din jur.

Leii, în centrul atenției cu glume bune

Leilor le place foarte mult să fie spirituali, isteți și amuzanți. Așa reușesc să cucerească atenția tuturor și se străduiesc să fie tot timpul cu zâmbetul pe buze. Niciodată nu știi ce gândesc cu adevărat, pentru că ei îți vor prezenta latura amuzantă și colorată a unei situații.

Leii sunt prin natura lor oameni optimiști. Nu vor lăsa niciodată grijile și problemele să le întunece perspectiva, oricât de grave ar fi. Iar dacă au prieteni care trec prin clipe grele, vor fi alături de ei cu o vorbă bună și cu o glumă potrivită, care îi ajută să vadă mai bine lucrurile bune din orice situație rea.

Vărsătorii, empatici și amuzanți

Glumeți, deschiși, petrecăreți, Vărsătorii sunt cunoscuți pentru replicile lor savuroase din care afli mereu ceva interesant. Vărsătorilor le place să vorbească mult, dar niciodată nu te plictisești cu ei. Oricât de multe ar povesti, ei strecoară o glumă bună și câteva remarci inteligente care te vor face să zâmbești.

Natura lor deschisă și amuzantă se datorează faptului că Vărsătorii se numără printre cei mai empatici nativi ai zodiacului. Chiar dacă zodia lor este una dintre cele mai glumețe zodii, Vărsătorilor le pasă de oameni, rezonează cu problemele lor și îi ajută cu încurajări să se bucure de viață așa cum este ea.