Afecțiunea, o trăsătură de lăudat

Puține zodii se arată atât de grijulii și afectuoase cu persoanele apropiate precum Peștii. Pentru ei, familia este totul și sunt capabili de mari sacrificii. Dacă iubesc pe cineva, o vor face pentru totdeauna și vor avea mereu încredere în acea persoană. Știu să fie alături de cei dragi în momentele de cumpănă, să le ridice moralul și să le ofere dragostea lor când au mai multă nevoie!

Responsabilitatea, caracteristică pentru Pești

Deși nu par la prima vedere, nativii Pești sunt deosebit de responsabili cu viața lor și cu cei din jur. Le place să planifice totul pe termen lung și iau în calcul tot felul de variante, în cazul în care apar situații imprevizibile. Chiar dacă par visători și dezinteresați, la muncă sunt dedicați și lucrează cu profesionalism.

Intuiția, ajutorul lor în momente de cumpănă

Semnul de Apă al Peștilor amplifică puterea lor de a presimți și de a intui desfășurarea unor evenimente. Chiar și nativii care nu cred în abilități paranormale au momente în care își dau seama că se pot baza pe intuiția și sentimentele lor pentru a lua cele mai bune decizii.

Creativitatea, o bază în carieră

Cu greu găsești printre Pești matematicieni, ingineri sau fizicieni. În schimb, ei sunt atrași de domeniile mai puțin exacte, dar mai creative. Sunt scriitori, actori, jurnaliști, arhitecți sau istorici. Peștii sunt pasionați de artă și meșteșuguri tradiționale, sunt atrași de religie și credințe, dar și de misterele lumii.

Politețea le intră Peștilor în sânge

Mai rar să primești o replică răutăcioasă din partea unui Pește. Nativii acestei zodii sunt politicoși și amabili, discreți și diplomați. Ei știu cum să abordeze un subiect delicat sau o persoană mai pretențioasă. Numai dacă îi scoți din sărite, vor pune lucrurile la punct, dar nici atunci nu vor renunța la minimul de politețe.

sursa foto: 123rf.com