1. Au o capacitate intuitivă fără egal

Persoanele născute în martie, îndeosebi cele născute în zodia Peștilor, sunt înzestrate cu o intuiție puternică și au capacitatea de a vedea foarte ușor dincolo de aparențe. Nu le poți înșela și nici nu te poți preface în fața unui nativ din luna martie, pentru că își va da seama imediat. Simte imediat când li se pregătește ceva machiavelic.

2. Sunt generoși și devotați celor dragi

Nativii lunii martie sunt printre cei mai fideli parteneri și printre cei mai buni părinți și soți. Când iubesc din toată inima, familia este tot ce contează pentru ei și sunt capabili de sacrificii. Pentru aceste calități sunt apreciați de cei care îi cunosc foarte bine, iar prietenii apelează adesea la sfaturile lor.

3. Nativii lunii martie preferă liniștea

Deși sunt sociabile și au mulți prieteni, deși au vieți sociale bogate și familii numeroase cu care organizează tot felul de petreceri, persoanele născute în martie au nevoie adesea de liniștea căminului și de momente de relaxare deplină. Când trec prin perioade mai dificile, preferă să se gândească în liniște la ceea ce au de făcut.

4. Se adaptează la situații extreme

Născuți sub influența elementelor antagonice Apă și Foc, nativii din martie sunt versatili și reușesc să facă față situațiilor extreme, chiar dacă acestea au consecințe nefaste asupra lor. Oricât le-ar fi de greu, ei țin capul sus, se zbat, luptă, se ridică și nu se lasă doborâți, nici măcar de cele mai grele încercări ale vieții.

5. Au o forță interioară puternică

Nativii lunii martie vin pe lume cu o karmă puternică și echilibrată, cu foarte puține regrete și datorii din viețile anterioare. Sufletele care se reîncarnează în luna martie sunt suflete tinere, aproape copilărești, înzestrate cu o energie fenomenală și capabile să ia totul de la capăt oricând.

sursa foto: 123rf.com