Dragostea exagerată pentru propria persoană, vanitatea și egoismul sunt trăsăturile principale prin care poți descrie o persoană narcisistă. Este foarte dificil să ai o relație cu un asemenea om și este bine să îi recunoști din timp. Zodiacul ne dă o mână de ajutor și ne arată care sunt zodiile în care se nasc cele mai multe persoane care suferă de narcisism.

Top 4 zodii narcisiste

Locul 4 – Taurul

Unele persoane născute în zodia Taurului au o părere exagerată despre ele: se cred cele mai bune, cele mai inteligente, cele mai descurcărețe, cele mai puternice. Sigur că Taurii o mulțime de calități pentru care sunt apreciați, dar când îți cer iubire și admirație necondiționată, fără să îți ofere nimic, ar trebui să te gândești dacă nu cumva suferă de narcisism.

Locul 3 – Fecioara

În topul cu zodii narcisiste, Fecioara chiar este o surpriză! Nimeni nu se aștepta ca în această zodie să se nască atât de multe persoane cu tendințe narcisiste. Dar trebuie să ne gândim că Fecioarele sunt în secret invidioase pe succesul altora, că se mândresc prea mult cu ce au ele mai bun și, în realitate, nimeni și nimic nu le satisface. Un nativ din Fecioară cu două fețe te va pune mereu în încurcătură. Nu poți avea încredere în el, este interesat doar de sine și are certe tendințe narcisiste.

Top zodii narcisiste

Locul 2 – Leul

Era previzibil ca zodia Leului să fie în acest top cu zodii narcisiste. Are un caracter mândru și puternic, e sigur de sine, nu se lasă influențat de nimeni, cere și atrage admirație și cere iubire necondiționată… pentru că, în secret, Leul nu este prea sigur de el. Bineînețeles, nu toți sunt așa, dar Leii care suferă de narcisism sunt plini de ei, fac promisiuni mari, însă nu oferă nimic.

Locul 1 – Capricorn

Astrologii spun că unele dintre persoanele care se nasc în zodia Capricornului sunt prea egoiste, mândre și pline de ele ca să nu poată fi acuzate de narcisism. Nu generalizăm, cei mai mulți Capricorni sunt buni de laudă pe bună dreptate, dar există câțiva care sunt intersați doar de ei, doar de bani, faimă, succes și carieră ca să mai ofere altceva celor din jur. De acești Capricorni trebuie să te ferești, pentru că au și tendințe narcisiste.

sursa foto: 123rf.com