Zodia Taur, în topul cu zodii încăpățânate

Încăpățânarea Taurului este deja legendară și toată lumea știe cât este de rezistent și de tenace în cele mai grele momente din viața lui. Când are o misiune importantă și când știe că are multe de câștigat, Taurul nu va da niciodată înapoi. La fel de persistent este și în dragoste, pentru că nativul Taur nu iubește decât o singură dată în viață și va face orice pentru a-și păstra iubirea.

Zodia Capricorn, cea mai determinată

Sigur că nu putea lipsi din acest top. Capricornul este foarte hotărât și insistent când urmărește un obiectiv important pentru el. Oricât de greu ar fi, el are răbdare, își împarte drumul în pași mici și poate aștepta ani de zile să prindă momentul potrivit pentru a-și atinge scopul. Nimic nu îl poate determina să renunțe când vrea ceva. Capricornul pare rece la exterior, dar este plin de pasiune și energie când are o misiune bine definită.

Scorpionul, surprinzător de încăpățânat

Nativii Scorpioni au o intuiție nemaipomenită când vine vorba de proiecte profitabile. Iar, dacă știe că are ceva de câștigat, poate fi la fel de tenace și perseverent ca un Taur. Când miza nu este prea interesantă, Scorpionul renunță imediat. Însă poate fi foarte muncitor, foarte creativ și dibace când îl așteaptă un profit garantat.

Leul, un nativ foarte hotărât

Nu putea să lipsească zodia Leu din topul cu zodii încăpățânate. Dar, dacă Taurul sau Capricornul suferă de o încăpățânare benefică, în cazul Leului este mai degrabă un capriciu. E nu va renunța la ceea ce și-a propus pentru că trebuie să demonstreze celorlalți că el poate să facă orice, oricât de greu. Este foarte încăpățânat în carieră și în dragoste, iar dacă renunță o face numai pentru că a găsit altceva mai bun pentru care merită să lupte.

sursa foto: 123rf.com