Bărbații Scorpioni

Nativii acestei zodii au nevoie de multă atenție și de multă pasiune într-o relație. Legătura intima reprezintă totul pentru un Scorpion care este și foarte posesiv. Dacă partenera pe care o iubește, totuși, nu îi împlinește dorințele și capriciile, este capabil să caute distracția în altă parte și să o înșele. Dacă un Scorpion își dorește mult ceva sau pe altcineva, nimic nu îl va opri să își satisfacă dorințele. Cu toate acestea, dacă iubește sincer, nimic nu îl va putea îndepărta de femeia pe care o prețuiește. Poate fi un partener fidel pe viață, dacă simte că și-a găsit jumătatea.

Bărbații din Balanță

Nativii Balanțe se feresc de discuții inutile și certuri, de aceea preferă să plece în liniște dintr-o relație sau să înșele pe ascuns, să nu aibă de a face cu limba ascuțită a soției. Pentru nativii din această zodie sunt periculoase iubirile din trecut. Dacă nu sunt fericiți în căsnicie sau în relația actuală, vor căuta să regăsească pasiunea și armonia alături de o iubită din tinerețe sau din adolescență. Niciodată nu vor pleca dintr-o relație, dacă nu au pe altcineva. Iar cu femeia pe care o părăsesc preferă să rămână în relații amicale.

Bărbații Lei

Nativii Lei adoră să fie în centrul atenției și orgoliul lor nu va rezista în fața femeilor care le fac ochi dulci. Leul este dinamic, atractiv și cuceritor, dar la rândul lui poate fi victima unei femei fără scrupule, care nu va renunța nici dacă este căsătorit. Fiind sociabil și prietenos, este imposibil să nu găsească diverse ocazii pentru a se distra în afara relației conjugale. Dar nu va înșela decât dacă relația de acasă a devenit monotonă și plictisitoare, iar soția nu face nimic pentru a menține pasiunea vie.

Bărbații din Săgetător

Nativii acestei zodii sunt în permanență agitați, neliniștiți, în căutare de nou și experiențe inedite. Sunt spontani și iau decizii sub imperiul sentimentelor de moment, fără să se gândească la consecințe. De aceea, un Săgetător nefericit în căsnicie își va înșela partenera fără să se gândească dacă aceasta va afla și cum va reacționa. Nici nu se va strădui prea mult să fie discret. Nu își va ascunde verigheta față de amantă și nici nu îi va promite vreodată că va divorța pentru ea. De îndată ce pasiunea se va consuma, se va întoarce acasă fără remușcări.

Cât de infidele sunt celelalte zodii…

Berbec: se hotărăsc cu greu să își dăruiască inima, dar o fac pentru totdeauna.

Taur: sunt fideli pe viață, dacă au aceleași obiective cu persoana iubită.

Gemeni: sociabili și petrecăreți, vor călca strâmb ori de câte ori vor avea ocazia, dacă nu își mai iubesc soția.

Rac: fac orice sacrificiu, numai să își păstreze familia unită.

Fecioară: sunt prea cerebrali pentru a-și înșela soțiile.

Capricorn: nu pun mare preț pe distracții, preferă o viață tihnită și comodă, fără complicații.

Vărsător: visător și atașat de cea care îl iubește, nici nu concepe să se uite după altele.

Pești: se feresc de complicații, astfel că refuză orice șansă să aibă vreo relație extraconjugală.

credit foto: 123rf.com