Scorpion – Capricorn, o relație pasională

Ambele zodii sunt pasionale, emoționale, dar își ascund sentimentele față de ochii curioși. Partenerii din aceste zodii sunt amândoi ambițioși, au un apetit erotic crescut și sunt dispuși să experimenteze lucruri noi. Între ei poate fi dragoste la prima vedere și o atracție irezistibilă, pentru care ar muta munții din loc. Se vor descoperi unul pe altul treptat și, pe măsură ce ajung să se cunoască mai bine, se vor iubi tot mai mult.

Taur – Capricorn, atracție instantanee

Ambele zodii sunt guvernate de elementul Pământ și au foarte multe lucruri în comun: ambiția, echilibrul, stabilitatea, confortul, erotismul și lucrurile fine. Între ei atracția este fulgerătoare, dacă se află amândoi în căutarea unui partener de viață. Alături de Taur, Capricornul se simte în elementul lui, este dispus să își împărtășească sentimentele și să se confeseze. Amândoi pot avea aceleași scopuri în viață și formează o echipă reușită în orice își propun să realizeze.

Fecioara – Capricorn, o legătură de durată

Firea calmă și orientată către liniște și confort a Fecioarei va fi întotdeauna pe placul Capricornului. Chiar dacă nu sar scântei la primele întâlniri, cei doi vor ajunge să se iubească, să se prețuiască și să se ajute unul pe celălalt. În timp, relația lor va crește și va deveni tot mai puternică și rareori auzi să se despartă doi oameni care aparțin acestor zodii. Este una dintre cele mai durabile și echilibrate relații de iubire și o căsnicie model.

foto: 123rf.com