Jupiter și Saturn sunt principalele planete care vor ajuta câteva zodii mai puternice în 2023. Datorită celor două planete, cele trei zodii norocoase vor reuși să își îmbunătățească foarte mult viața, să scape din situații foarte dificile, fie ele financiare, sentimentale sau de natură medicală.

Jupiter traversează zodia Berbecului în primul trimestru al anului și apoi intră în zodia Taurului unde va rămâne până la sfârșitul anului 2023. Iar Saturn traversează zodia Pești. Cele două astre vor aduce mai multă ambiție, mai multă determinare și putere nativilor din cele trei zodii care au nevoie să își croiască o viață mai bună.

Astrele puternice vor face zodii mai puternice în 2023

Jupiter combină inteligența, ingeniozitatea și norocul cu puterea Focului din zodia Berbec. În primele luni ale anului, mai precis până la jumătatea lunii mai, Jupiter se află în Berbec unde pune accentul pe șanse nesperate, întâmplări norocoase, dar și pe avantajele pe care le primesc nativii care acționează metodic și calculat.

După ce ajunge în zodia Taurului, din data de 16 mai, Jupiter primește influența solidă, puternică și norocoasă pe care o aduce elementul Pământ al acestei zodii. Jupiter, într-o zodie de Pământ, consolidează norocul nativilor, îi îndrumă pe un făgaș avantajos și îi ajută să evite obstacolele, înșelătoriile și pierderile.

Iată ce vor câștiga cele trei zodii care au șansa să devină mai puternice în 2023 și cum vor fi ghidate de astrele benefice.

Berbecul, un început de an norocos

Mulți nativi din zodia Berbecului au șansa să realizeze lucruri deosebite în 2023 și mulți dintre ei se vor îndrepta către o carieră nouă. Începutul anului, când Jupiter se află în Berbec, este perioada ideală să se concentreze pe educație, cursuri profesionale și carieră. Nu doar tinerii vor avea șanse, ci și cei care au deja multă experiență în muncă și au trecut de 40 sau 45 de ani. Experiența lor le dă putere și îi poate propulsa către locuri de muncă mult mai bune, posturi de conducere sau posturi de consultanți.

Mulți Berbeci au primit poate șansa de care aveau nevoie în carieră încă din luna ianuarie, iar alții vor avea parte de noroc în următoarele luni. Datorită lui Jupiter, persoanele născute în zodia Berbec vor deveni mai puternice în 2023, vor avea mai multă încredere în forțele lor și vor depăși incertitudinea în ceea ce privește locul de muncă și câștigurile.  

Zodii mai puternice în 2023 – zodia Taur

Nativii Tauri se pot considera norocoși în 2023, deoarece Jupiter va traversa zodia lor începând de la jumătatea lunii mai. Este adevărat că Jupiter va avea și o lungă perioadă de retrogradare în Taur, din 4 septembrie până pe 30 decembrie, adică până la finalul anului, dar această perioadă va fi bună pentru nativii Taur care vor consolida situațiile bune pe care le vor construi la începutul anului.

Nativii Tauri se vor orienta mai mult către situația financiară a familiei și către stabilitatea și siguranța viitorului copiilor. Este anul în care pot face multe investiții avantajoase, mai ales începând din luna mai, când Jupiter este de partea lor. Cei mai ambițioși dintre ei este bine să se orienteze către afaceri noi sau către investiții în străinătate.

Pești, zodia sprijinită de Saturn

Zodia Pești este de obicei o zodie norocoasă care, însă, pierde ceea ce câștigă pentru că nu știe cum să consolideze ceea ce a primit. Dar în anul 2023, zodia Pești se numără printre puținele zodii care vor deveni mai puternice în 2023, datorită lui Saturn.

Marele Învățător este porecla lui Saturn, astrul care ne aduce în fața unor situații și experiențe de viață din care vom învăța cele mai bune lecții. Anul acesta, Saturn îi îndrumă pe nativii Pești să renunțe la activitățile, dorințele și visurile mărunte sau deșarte. Tot el îi va îndruma pe direcții solide, îi va face să își analizeze obiectiv realizările de până acum și să își propună obiective mai ușor de atins, dar care vor aduce satisfacții mari. Cu mai multă organizare și atenție la bani, nativii Pești vor fi mai siguri pe puterile lor și pot realiza mai multe anul acesta decât în ultimii doi ani.