1. Vărsătorul

Nonconformist și libertin, nativul acestei zodii este excentricul zodiacului. Aerian, glumeț, superficial, pare ușor de citit… cu toate acestea, cu greu poți anticipa ce are de gând să facă. Vărsătorul va ieși mereu în evidență, prin alegerile sale surprinzătoare, prin ceea ce îți povestește sau prin modul în care se îmbracă. Îi place să încalce regulile, să provoace și să șocheze.

Până și simbolul zodiei sale este unul aparte: deși este ”cel care aduce apa”, elementul său este Aerul. Unii ar spune că, de vină pentru extravaganțele Vărsătorului, este Uranus, astrul mișcărilor revoluționare și al spiritelor inovatoare.

2. Leul

Caracter puternic și fire curajoasă, Leul are o mulțime de calități pentru care este îndrăgit. Este un prieten de nădejde, pe care te poți baza la greu, ține la familie și face tot ce îi stă în putință pentru cei dragi. Dar, are și el o hibă… îi place prea mult să fie în centrul atenției și să fie admirat. Nu este de mirare că cei mai mulți actori și lideri politici s-au născut sub semnul Leului.

În anumite situații, nativii Lei sunt capabili de gesturi extravagante, numai să fie în lumina reflectoarelor. Sunt în stare să cheltuiască sume uriașe de bani doar ca să epateze și le place să se înconjoare de lucruri rare și scumpe. Soarele, astrul care le guvernează zodia, este vinovat pentru extremele din viața Leilor și pentru gusturile lor excentrice.

3. Săgetătorul

Este una dintre cele mai simpatice zodii, sociabile și prietenoase. Cu toate acestea, are și ea defectele ei, iar plăcerea de a face lucruri extravagante se numără printre ele. Săgetătorul are o fire puternică și independentă, este deosebit de ambițios și vrea mereu mai mult de la viață. Totul trebuie să fie la superlativ și exagerează chiar și atunci când fac daruri.

Astrul care le guvernează zodia, Jupiter, este planeta exceselor și a generozității, așa că nu este de mirare că unii Săgetători sunt capabili să ofere cadouri extravagante celor dragi, chiar dacă își cheltuie toate economiile.

sursa foto: shutterstock.com