Oricât de apreciat și așteptat este Anul Iepurelui, care va începe pe data de 22 ianuarie, acesta nu va fi unul norocos pentru toate zodiile. Vor fi câteva zodii defavorizate de Iepure, deoarece obiectivele și principiile lor de viață nu sunt compatibile cu lecțiile și șansele pe care le aduce în 2023 semnul Iepurelui.

Cele 4 triunghiuri

Astrologia chineză împarte cele 12 zodii în 4 triunghiuri care sunt dominate de anumite elemente primordiale. Astfel, Iepurele face parte din triunghiul de lemn, alături de Capră și de Porc, iar aceste două zodii se presupune că vor fi foarte norocoase în anul 2023.

Celelalte triunghiuri sunt:

Triunghiul de foc – Sobolanul, Calul și Câinele

Triunghiul de pământ – Boul, Șarpele și Cocoșul

Triunghiul de apă – Dragonul, Maimuța și Tigrul

Zodii defavorizate în anul Iepurelui

Conform principiilor astrologiei chineze, zodiile din triunghiul de apă vor fi zodii defavorizate în anul Iepurelui, chiar dacă 2023 este un an cu semn de Apă. Elementul de bază al zodiei Iepurelui este lemnul, iar apa nu este deloc bună prietenă cu lemnul pe care îl erodează și îl șubrezește. Așadar, zodiile Dragon, Maimuță și Tigru nu vor avea parte de beneficii prea mari și nici de noroc în anul Iepurelui.

Este vor munci mai mult și vor face eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivele, vor pierde bani, vor cumpăra mai scump, vor avea probleme de comunicare și relaționare și este posibil să piardă și anumite privilegii în carieră.

Dragonul

Este una dintre puținele zodii defavorizate în anul Iepurelui, iar influența mai puțin prielnică a Iepurelui se va resimți în relațiile sociale, amicale și amoroase ale Dragonului. Anul 2023 va fi un an dificil pentru nativii Dragoni care caută dragostea și pentru cei care vor să o păstreze. Este posibil ca unii dintre nativi să își piardă partenerii, să fie atrași în relații superficiale, care nu vor dura, sau să fie înșelați și trădați.

Maimuța

Nativii din zodia Maimuței trebuie să fie atenți cu orice decizie importantă pe care vor să o ia în 2023. Iepurele nu îi va ajuta aproape deloc. Inițiativele lor, planurile mari, proiectele importante de carieră, investițiile și toate ideile deosebite trebuie bine analizate și programate, numai dacă le permite bugetul. 2023 nu va fi deloc un an ușor pentru Maimuțe, dacă acestea nu au grijă de economiile lor și dacă se avântă în proiecte riscante. Maimuța trebuie să țină cont de faptul că este una dintre acele zodii defavorizate în anul Iepurelui.

Tigrul

Nativii din zodia Tigrului vor avea și ei un an provocator în 2023, când Iepurele guvernează horoscopul. Dacă prioritățile Iepurelui sunt familia, copiii, casa și munca simplă, dar plină de satisfacții, Tigrii vor mereu aventuri, riscuri, experiențe inedite, pe care Iepurele nu le agreează. Nativii din zodia Tigrului trebuie să fie atenți ce își doresc anul acesta, să nu își canalizeze energia și banii către obiective mult prea solicitante, care nu vor aduce mari beneficii. Ei au nevoie de investiții sigure și mai ales de susținerea familiei.