Luna mai, dar și prima jumătate a lunii iunie va fi o perioadă destul de tensionată din cauza marilor astre care intră în mișcare retrogradă. Jupiter, Saturn și Venus, toate trei având întotdeauna influențe puternice asupra finanțelor, vor fi retrograde pentru o perioadă lungă de timp și ne vor crea probleme. Dar sunt și câteva zodii care au succes la bani, în pofida tuturor previziunilor sumbre.

Zodia Leului sigur are succes la bani

Nativii Lei au avut o perioadă bună în luna aprilie, dar surprizele cele mai mari vor veni în luna mai. Luna aceasta se pare că cei mai mulți nativi din Leu vor avea parte de bani din mai multe surse. Nici ei nu se așteaptă la un asemenea noroc!

În primul rând, se anunță o primă consistentă la serviciu sau un bonus pe care îl vor încasa în curând. În al doilea rând, o persoană apropiată le cere ajutorul și îi va răsplăti cu o sumă mare de bani, când nu se așteaptă. Iar o altă sursă ar putea fi cineva din familie care vrea să fie generos și le face un cadou nesperat.

Săgetătorii dau peste un noroc chior

Când este vorba de bani, se știe că zodia Săgetătorului este de obicei pe la coada listei. Deosebit de inteligenți și ingenioși, nativii acestei zodii sunt pasionați de tot ceea ce fac, dar mai puțin de bani, astfel că nici nu știu cum să atragă câștigurile de partea lor.

De data aceasta, însă, astrele au grijă de ei. În luna mai mulți nativi din Săgetător vor aduna bani frumoși. Unii vor avea parte de o moștenire pe care o vor valorifica foarte repede, vânzând obiectele de preț. Alții vor fi plătiți mai bine pentru ideile lor creative care i-au cucerit pe șefi.

Gemenii primesc vești bune legate de finanțe

Chiar dacă nu le stă în fire să fie materialiști și hrăpăreți, Gemenii își propun luna asta să strângă mai mulți bani și chiar reușesc! Au ei planurile lor pentru care au nevoie de resurse noi și fiecare va încerca mai întâi să adune bani.

După aceea vor trece la acțiune și este posibil să risipească sume mari, dacă nu sunt bine organizați. Dar, până atunci, atrag banii ca un magnet, atât la serviciu, cât și prin micile afaceri personale. În special, cei care lucrează în comerț și în transporturi vor avea o lună bogată și vor pune deoparte sume mai mari de bani.