Simțul umorului mai ține și de zodia în care te-ai născut, nu doar de inteligență și educație. Și iată care sunt cele mai comice zodii, cele mai haioase, vesele și destinse, care știu să aducă buna dispoziție la petreceri sau să înveselească un prieten aflat în necaz.

Gemenii, în topul cu cele mai comice zodii

Nativii Gemeni au un talent aparte să spună o glumă. Au un umor sec, autoironic și plin de savoare, care te va face să râzi cu gura până la urechi. În plus, sunt și foarte inteligenți pentru a surprinde nuanțele cele mai subțiri dintr-o glumă bună.

Gemenii sunt sociabili, sunt abili și isteți și știu cum să atragă atenția celor din jur. Majoritatea lor face glume din orice, speculează orice ocazie să iasă în evidență și să placă tuturor celorlalți. Umorul nu se termină niciodată din repertoriul Gemenilor, pentru că este o parte din ceea ce sunt ei cu adevărat.

Zodia Leu te cucerește prin umorul ei

Nativii Lei sunt plini de energie, sunt vorbăreți, destinși și au mare încredere în carisma lor, astfel că le este foarte ușor să glumească și să fie veseli aproape tot timpul. Și te vor molipsi și pe tine. Leii sunt empatici și simt când ai nevoie de cineva care să te înveselească, să te ajute să fii mai optimist.

Cu glumele lor fine și inteligente, Leii știu să pună realitatea în prim plan, fără să jignească pe nimeni.

Săgetătorii, mereu pregătiți cu o glumă bună!

Mulți astrologi ar spune că Săgetătorii sunt comici prin natura lor. Sunt cei mai haioși din tot zodiacul și știu să spună povești bune, cu mult umor. Ba chiar fac glume din diverse situații haioase pe care le întâlnesc la tot pasul. Săgetătorii nu iau niciodată viața prea în serios, ceea ce îi ajută să se ridice întotdeauna peste pragul de sus, oricât de tare s-ar lovi.

Fiind mereu în topul cu cele mai comice zodii, Săgetătorii se numără și printre nativii preferați la orice petrecere, în orice adunare, tabără, excursie sau întâlnire de firmă.

foto: 123rf.com