Cine s-a născut vara, în luna iunie

Este influențat deopotrivă de constelația Gemenilor și a Racului și are parte de multă dragoste, de aventură, de pasiune și romantism.

Sunt persoane sensibile și foarte atente la sentimentele celor din jur și văd întâi de toate tot ce e mai bun în oameni.

Sunt foarte creativi și au un dar anume de a vedea desfășurarea unor lucruri în viitorul apropiat.

Muncesc foarte mult să își transforme visurile în realitate, iar dacă nu reușesc au nevoie de încurajări, pentru că devin pesimiști și delăsători.

Fiind suflete mai sensibile, își ascund adevăratele sentimente în spatele unui zid de gheață, dacă nu sunt apreciați și iubiți.

Cine s-a născut în luna iulie

Este influențat deopotrivă de constelația Racului și a Leului, o combiație între dragoste, pasiune și curaj nebunesc.

Sunt persoane sensibile, emotive, dar extrovertite. Au mare încredere în oameni, până la proba contrarie și nu se grăbesc să judece pe nimeni. Par veseli la prima vedere și lipsiți de griji, dar au o natură interioară profundă, serioasă și bine echilibrată.

Ca și persoanele care s-au născut vara în iunie își ascund sentimentele de afecțiune și sensibilitățile, ca să nu fie dominați de profitori.

Te poți baza pe ei la nevoie, dar trebuie să le menajezi orgoliul, pentru că și Racii și Leii sunt deosebit de orgolioși.

Citește și ce calități deosebite au persoanele născute în zodia Leului!

Cine s-a născut vara în august

Este influențat deopotrivă de constelațiile Leului și a Fecioarei, care accentuează curajul, îndrăzneala, sinceritatea și generozitatea.

Sunt persoane cu trăsături deosebite și calități de lider, pot conduce o echipă din 3 oameni, dar și o țară întreagă. Nimic nu e prea greu pentru ei și își asumă tot felul de sarcini și obiective dificile cu mult curaj.

Au o inteligență peste medie, sunt buni organizatori și fac față tuturor situațiilor critice. Uneori par prea reci și calculați, dar când au un obiectiv de atins știu că trebuie să fie intransigenți.

Pe de altă parte, sunt foarte sinceri și foarte deschiși. De aceea, le este greu să își ascundă emoțiile puternice precum ura, disprețul sau bucuria intensă.

sursa foto: 123rf.com