Se apropie Super Luna Zăpezii, fază în care luna plină se va afla la perigeu, mai aproape de planeta noastră. Este un moment special, la numai câteva săptămâni după super luna din ianuarie, dar și un motiv de îngrijorare deopotrivă pentru fizicieni și numerologi.

Astrofizicienii se tem de apariția unor fenomene extreme

Oamenii de știință se tem că apropierea Lunii, chiar dacă nu pare impresionantă distanța, va avea efecte puternice asupra planetei, îndeosebi asupra oceanelor și mărilor și asupra plăcilor tectonice. Fiecare Super Lună atrage cutremure mari, tsunami și furtuni. Deja istoria confirmă acest lucru în fiecare din cei peste 50 de ani de când a fost documentat fenomenul.

La ultima super lună, din 21 ianuarie, au fost înregistrate 5 cutremure cu magnitudinea de 5 grade pe scara Richter, și 3 cutremure cu magnitudinea de 6 grade, majoritatea în Mexic și Indonezia. Geofizicienii se tem că vor avea loc din nou fenomene naturale extreme, care ar putea face numeroase victime și pagube.

Super Luna Zăpezii, într-o zi cu semnificații numerologice stranii

Ziua de 19.02.2019, în care se repetă numerele 2 și 9, ridică un semn de întrebare și pentru numerologi. Pe de o parte, cele două numere au semnificații pozitive. Ba chiar se poate considera că 2+19 = 22 ne dă numărul îngerilor.

Într-adevăr, 9 este un număr protector, al energiilor divine benefice și al forțelor pozitive pe care le ascundem în interiorul nostru. Pe de altă parte, numărul 2 are și el conotații pozitive, dar poate avea și o influență controversată. Acest număr poate să aducă iubire, înțelegere, comuniune deoarece el reprezintă perechea, sufletul geamăn, cel de al doilea, care e lângă tine și te susține. Dar doi este adesea văzut ca un număr al opoziției, al conflictului. Doi poate fi armonie, dar și luptă între două entități, astfel că repetarea lui în data de 19.02.2019 pune un semn de întrebare asupra acestei zile.

Doi semnifică dualism, rivalitate, antagonism, dar și forțe complementare. Odată cu Super Luna Zăpezii putem descoperi un nou protector, o nouă dragoste sau o forță pe care ne putem baza, dar aceasta poate să provoace sentimente contradictorii și nu vom avea parte de liniște până nu le găsim o rezolvare. Este posibil ca această super lună să aducă în viața noastră interioară un conflict și să descoperim că nu putem avea ceea ce ne dorim, dacă nu trecem peste o pierdere sau un anumit obstacol.

sursa foto: 123rf.com