Berbec

Va începe o perioadă cu schimbări critice, în care vei trece prin situații pe care nu le credeai posibile. Dar înainte de toate trebuie să rezolvi toate problemele legate de partenerul de cuplu. Fii sinceră cu el și cu tine!

Taur

Ești o fire practică și nu te atrag planurile care nu au o finalitate concretă. Cu toate acestea, super luna te provoacă să îți asculți intuiția și să dai curs unei idei strălucite care ți-ar putea îmbunătăți cariera și stilul de viață.

Gemeni

Viața socială demarează în viteză. După o perioadă monotonă, vei merge la petreceri, vei participa la un eveniment social sau, poate, vei începe o nouă relația de dragoste. Vei avea nevoie de cineva apropiat să te țină cu picioarele pe pământ.

Rac

Vei ieși în evidență și te vei bucura de aprecierea celor din jur. Te așteaptă un eveniment sau  o situație ieșită din comun în care trebuie să ieși în față și să strălucești.

Leu

O replică ciudată, o călătorie sau un telefon îți vor indica drumul pe care trebuie să mergi, dacă te afli la răspântie. Nu te repezi, totuși, să iei o decizie, ci analizează cu grijă toate detaliile.

Fecioară

Se încheie un proces lung de transformare sau o anumită etapă tranzitorie din viața ta. Este posibil ca cineva apropiat să aibă nevoie de tine să își plângă durerile sau să pășească pe un atl drum în viață.

Balanță

Apare o schimbare în viața de cuplu și partenerul îți cere să iei o decizie la care nu te-ai fi gândit niciodată. Este posibil să accepți schimbări prin care nu ai fi trecut niciodată singură.

Scorpion

Super luna îți poate oferi alinarea spirituală sau mentală de care ai nevoie. Analizează obiceiurile dăunătoare pe care le ai și încearcă să îți faci un alt program de viață, astfel încât să scapi de ele.

Săgetător

Dragostea înflorește în aceste zile! Fii frumoasă, deschisă, zâmbitoare și vei atrage admirația tuturor. Nu rata nicio invitație la petreceri sau la o simplă plimbare.

Capricorn

Ar trebui să te aștepți la haos în treburile tale administrative și casnice. Se pare că vei fi nevoită să călătorești sau să lipsești mai mult timp de acasă și nu vei reuși să te ocupi de ele. Vei avea timp, însă, în viitorul apropiat.

Vărsător

Vei avea surprize din partea celor care nu te cunosc prea bine și care încearcă să se impună. Ai grijă să preiei controlul, altfel poți suferi pierderi ireparabile.

Pești

Trebuie să fii mai atentă cu banii, iar partenerul de viață va încerca să păstreze cu grijă economiile făcute de voi. Investițiile majore la care te gândești pot fi amânate până în luna mai 2016.