Patru zodii vor fi deosebit de norocoase cu Super Luna din 9 martie în zilele care vor urma acestui moment astral. Va fi cea de a doua Super Lună din acest an, după cea din 9 februarie, care a fost supranumită Super Luna de zăpadă.

Luna plină răsare de data aceasta în zodia Fecioarei și aduce un sentiment special de echilibru și de împlinire. Este un moment deosebit din punct de vedere astral în luna martie, iar puterea ei ne ajută să facem ordine în jurul nostru, să ne organizăm mai bine resursele, timpul și munca.

În tradiția amerindienilor, aceasta este Luna viermilor, luna care trezește la viață pământul, râmele și viețuitoarele care trăiesc ascunse în sol. Tradiția spune că această Lună va trezi în noi nevoia de a ieși la lumină, de a ne dezvolta spiritual și de a înțelege mai bine ceea ce ne ajută cu adevărat să ne recăpătăm puterile.

Super Luna din 9 martie, benefică pentru sănătate

Vor fi câteva zile bogate, fericite și norocoase, din care vor câștiga aproape toate zodiile, pentru că este o Lună plină generoasă și puternică. Super Luna din 9 martie va aduce o stare de echilibru și în plan mental, emoțional și spiritual.

Totodată va fi benefică pentru sănătate, fiind de ajutor celor care suferă adesea de stomac, celor care au probleme cu digestia, cu colonul și pancreasul. Ea are o putere binefăcătoare și asupra celor care au boli de ochi și de urechi, amplificând puterea tratamentelor.

4 zodii care au de câștigat cu Luna plină din martie

Fecioară

Super Luna din 9 martie se va afla în zodia Fecioarei timp de trei zile. Dacă cerul va fi senin, vom avea ocazia să o admirăm în toată splendoarea ei, cu un disc bine luminat mult mai mare decât de obicei. În semnul Fecioarei, Luna plină va avea o influență deosebită asupra iubirii, emoțiilor, relațiilor și asupra sănătății, astfel că nativii acestei zodii își vor îndeplini dorințe dragi în aceste sectoare.

Taur

Cea de a doua zodie puternic influențată de Luna plină din martie este Taurul, iar nativii zodiei vor primi o energie mult mai puternică în sectoarele relațiilor de cuplu, ale vieții domestice și ale planurilor de familie. Cine muncește acum pentru a împlini o dorință deosebită pentru familie va avea un noroc deosebit.

Gemeni

Nativii Gemeni vor resimți o influență foarte puternică din partea Lunii pline, având în vedere că Mercur, astrul zodiei lor, revine la mersul direct în zodia Vărsătorului chiar pe 9 martie, odată cu Super Luna. Gemenii vor primi o influență benefică asupra sănătății, mai ales dacă sunt suferinzi sau dacă vor să înceapă un program de sănătate nou, să slăbească, să facă sport, să repare anumite decizii greșite pentru stilul lor de viață.

Pe de altă parte, Gemenii vor fi norocoși cu această Lună plină pentru că vor avea șansa să se mute într-o locuință mai bună sau să modernizeze casa în care stau.

Capricorn

O altă zodie norocoasă la Luna plină din Fecioară va fi Capricornul, iar nativii acestui semn vor primi un flux de energie deosebit, devenind mai întreprinzători, mai curajoși și mai activi. Mulți dintre ei vor lua atitudine, își vor recupera drepturi pierdute, se vor poziționa pe un loc mai bun și vor căpăta o imagine mult mai bună în ochii celorlalți. Cei mai norocoși vor avea parte de o ofertă de lucru foarte bine plătită.

Citește și horoscopul primăverii, realizat de Medeea.