Somonul este semnul celor îndrăzneți și se aseamănă foarte mult din acest punct de vedere cu zodia Leului. Nativul Somon are un fel de a fi care te cucereşte pe loc. Este ca un magnet care atrage privirile şi pasiunile înflăcărate.

Somonul este înzestrat cu intuiţie şi capacităţi creatoare mult mai accentuate decât ale altor semne. Energia sa este atât de puternică, încât îţi dai seama imediat că va reuşi să rezolve tot ce îşi propune.

Somonul este tot timpul motivat să lupte, să răzbată și să câştige. Se zbate pentru diverse scopuri şi se implică foarte mult în viaţa prietenilor apropiaţi, ajutâdu-i să îşi atingă obiectivele cu aceeaşi energie cu care luptă pentru propriile obiective.

Dacă vrei să ajungi repede la un rezultat eficient, este bine să apelezi la un nativ din această zodie, suficient de creativ şi de energic ca să te ajute cu soluţia potrivită.

Competitivi la serviciu şi la distracţie

Nativii Somoni sunt spirite neliniştite, aflate mereu în căutarea unei aventuri, a unei distracţii noi. Sunt puşi mereu pe fapte mari şi sunt destul de lăudăroşi, aspect care seamănă destul de mult cu zodia Leului.

Unii dintre ei par superficiali, dar sunt foarte hotărâţi când urmăresc un obiectiv. Nu sunt foarte mult interesaţi de bunurile materiale şi de bani, dar le place să intre în competiţie cu colegii de serviciu şi să ocupe posturile bine plătite, doar de dragul întrecerii.

În viață și în dragoste, foarte asemănători cu zodia Leului

Somonul nu va duce niciodată lipsă de prieteni şi de admiratori. Bărbaţii şi femeile născute în această zodie sunt, deopotrivă, fermecători şi foarte atrăgători. Ies imediat în evidenţă oriunde s-ar afla şi se comportă ca nişte adevărate dive ale scenei, aşteptând aplauzele tuturor.

Nativilor Somoni chiar le place să se laude cu numărul celor pe care i-au sedus. De foarte multe ori, privesc dragostea ca pe un joc al seducţiei, fără să se implice profund în relaţiile sentimentele pe care le au.

Bineînţeles, când sunt la rândul lor seduşi, sunt uimiţi şi ei cât de mult pot să iubească şi cât de mult se pot dărui celuilalt. Viaţa lângă nativul Somon nu va fi niciodată plictisitoare în ceea ce priveşte relaţiile intime.