Berbec

Nativii Berbeci au șansa să ispășească o vină din trecut, să își ceară iertare față de membrii familiei pe care i-au supărat și să repare greșelile. Vor fi apreciați pentru gestul lor și vor fi răsplătiți cu afecțiune.

Taur

Mulți nativi din această zodie vor pleca într-o scurtă călătorie sau vor avea o întâlnire interesantă, care le deschide perspective noi. Oamenii pe care îi vor întâlni vor lăsa o amprentă puternică.

Gemeni

Persoanele născute în Gemeni trebuie să își controleze mai bine bugetul și să se abțină de la cumpărături, dacă nu au o sumă consistentă în cont. Mercur îi obligă să caute și alte surse de venituri.

Solstițiul de vară și zodiile

Rac

Nativii Raci vor găsi, ca prin farmec, energia și determinarea de a încheia o acțiune plictisitoare și neplăcută. Vor reuși să se debaraseze de o situație care le provoca pierderi și o vor face cu fruntea sus, arată previziunile astrale cu privire la solstițiul de vară și zodiile natale.

Leu

Leii vor înțelege în profunzime o problemă dificilă sau o situație pe care alții nu au reușit să o rezolve. Vor găsi și soluția de a elimina această problemă fără să apeleze la compromisuri și vor fi lăudați.

Fecioară

Nativii acestei zodii vor face o alegere inspirată. Chiar dacă le este teamă să nu greșească, vor primi la timp o idee salvatoare și vor repurta un mic succes în plan social, pentru care vor fi apreciați.

Balanța

Este timpul pentru Balanțe să fie ferme și să încerce să tranșeze radical o problemă mai veche. De data aceasta chiar vor reuși și vor avea și un mic profit. Trebuie doar să nu se mai lase influențate de alții.

Scorpion

Este momentul potrivit pentru Scorpioni să aplaneze un conflict în familie, să ia poziție împotriva cârcotașilor și să alunge grijile. Cel mai bine ar fi să organizeze o petrecere și să îi distreze pe toți, arată conjunctura astrală dintre solstițiul de vară și zodiile natale.

Săgetător

Nativii Săgetători sunt sfătuiți să evite orice activitate dificilă, orice ședință sau discuție neplăcută cu șefii, colegii sau partenerii de viață. Vor evita astfel să complice lucrurile inutil și vor avea timp să găsească o soluție mai târziu.

Capricorn

Solstițiul de vară le aduce nativilor zodiei plăceri noi, relaxare, distracție, iubire și pasiune. Ar fi cazul să își amintească să trăiască, să mai lase munca și grijile și să se bucure de dragostea pe care o primesc.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o veste deosebită sau de o situație care îi va lua prin surprindere. Va fi ceva care le va aduce bucurie, dar care îi va intriga și îi va obliga pe mulți să iasă din zona lor de confort și să ceară mai mult.

Pești

Soarele va amplifica nevoia de inedit, de frumusețe și de armonie, le va da Peștilor sentimentul că trebuie să facă ceva numai pentru sufletul lor. Poate se întâlnesc cu o veche iubire, poate pleacă într-o călătorie, dar sigur vor face ceva inedit pentru ei.