Berbecul profită în carieră

După o perioadă mai lungă de incertitudine, vei reuși luna aceasta să iei o decizie importantă pentru viitorul tău profesional. Fie că renunți la vacanțe și te dedici unei activități noi, din care vor ieși și bani, fie că accepți o colaborare de scurtă durată, cariera ta se va schimba după solstițiul de vară care îți aduce o șansă nesperată. Nu spune nu ofertelor pe care le primești.

Racul, planuri noi de investiții

În luna iunie, nativii Raci sunt întotdeauna protejați de astre și mai ales de Venus și de Mercur care aduce întotdeauna noi șanse financiare pentru protejații lui. Situația ta financiară se echilibrează, iar, la sfârșit de lună, vin bani din surse neașteptate.

Este o ocazie pe care nu trebuie să o ratezi, chiar dacă vei avea mai mult de lucru în următoarele zile, dar știi că răsplata va fi pe măsură și că poți face noi investiții pe viitor.

Fecioarele au o șansă nesperată cu solstițiul de vară

Dacă ești născută în zodia Fecioarei, fii ambițioasă și încearcă să faci mai mult pentru cariera ta. Vara acestui an este plină de surprize, iar șansele vor apărea de unde te aștepți mai puțin.

Este posibil ca o simplă întâlnire să te apropie de oameni de succes, care au nevoie de colaboratori noi și care te vor ambiționa și pe tine. Iar ocazia cea mai bună va veni foarte curând, după solstițiul din 21 iunie.

Capricornii mizează pe dragoste

Orice ai face în această perioadă, nu neglija relația intimă și nu aștepta ca celălalt să facă el mereu primul pas. Poți avea multe lucruri frumoase în luna iunie, dar cu adevărat norocoasă vei fi în dragoste și vei primi noi dovezi de atașament și fidelitate din partea celui iubit.

Dacă ești singură, Venus îți poate oferi șansa să cunoști pe cineva, dar trebuie să ai multă răbdare cu el la început. O relație de durată se construiește în timp!

Peștii, favorizați de solstițiu

Solstițiul de vară marchează o nouă perioadă excelentă în viața Peștilor, o perioadă de înflorire, în care se vor odihni, se vor ocupa mai mult de sănătatea lor și de proiectele personale. Unii nativi vor avea parte de o șansă nesperată legată de o dorință veche.

Poate fi vorba de o vacanță spre destinații necunoscute, dar poate fi vorba și despre o activitate nouă pe care o descoperă la invitația unor prieteni și care se va transforma într-o pasiune.

sursa foto: 123rf.com

 

Citește și:Horoscopul verii 2018. Află ce surprize ți-au pregătit astrele!

Descoperă ce zodie ești în HOROSCOPUL TAHITIAN și află cât ești de puternic!