Multe calități ale zodiei Berbec se regăsesc la zodia Șoimului. Cu toate acestea, Șoimul aduce în plus anumite trăsături care se regăsesc doar la o parte dintre Berbeci. Citește mai jos și află care sunt trăsăturile lui cel mai bine accentuate.

Un lider înnăscut, nativul Şoim poate fi de mare ajutor să judece drept treburile strâmbe. Judecata lui clară şi imparţială este apreciată de familie şi de persoanele apropiate.

O altă calitate pentru care este lăudat este hărnicia. Şoimul nu pierde niciodată timpul cu fleacuri şi distracţii când are de lucru. Acţionează la timpul potrivit, fără să mai aştepte ca unii oameni să îşi schimbe părerile sau să îi dea vreo mână de ajutor.

La fel ca nativii zodiei Berbec, Șoimul este iute şi insistent. Nativul Şoim este exact genul de om de care ai nevoie când lucrurile merg în direcţia greşită pentru că el are iniţiativă şi ştie să intervină pentru a le îndrepta.

Cum se comportă Șoimul în relațiile de cuplu

Şoimul este arogant şi mândru de „achiziţia“ sa: așa gândește în sinea lui când începe o relație de cuplu. În tinereţe caută parteneri frumoşi şi atrăgători cu care să se afişeze şi cu care să stârnească invidie. De obicei, aceste relaţii durează foarte puţin timp şi sunt doar simple distracţii.

Când se îndrăgosteşte cu adevărat, nativul Şoim este un vulcan de pasiune. Dragostea lui nu se va stinge niciodată, ceea ce este tipic zodiei Berbec, doar dacă partenerul de viaţă îl dezamăgeşte crunt.

Are nevoie de un soţ sau de o soţie care să ştie să se impună şi să îi înţeleagă pornirile impulsive, altfel el va prelua conducerea, iar ceilalţi se vor simţi sufocaţi de pretenţiile şi atitudinea lui.

Nativul Șoim iubeşte sportul şi ştiinţa

Ca și Berbecul, nativul Şoim este un mare iubitor de sporturi. Oricât ar fi de strâmtorat cu banii, tot are o sumă pusă deoparte pentru un echipament sportiv şi pentru câteva ore pe terenul de tenis sau de fotbal.

Sportul şi mişcarea îi întreţin iluzia că este liber şi că are o viaţă plină de evenimente. Monotonia şi programul rigid, inclusiv obligaţiile de familie, sunt ca o pedeapsă pentru Şoimul libertin.

El este atras de tot ce este nou, mai ales în domeniul tehnologiilor video şi al telecomunicaţiilor. Face tot posibilul să aibă succes în viaţă şi îşi schimbă locul de muncă până când găseşte mediul potrivit să avanseze, să fie el şeful, nu alţii.