Berbec

Mai multă ambiție orientată către proiectele bune și vei reuși să obții avantajele urmărite. Sunt șanse mai mari după eclipsă să îți găsești un loc de muncă bun.

Taur

Mare atenție la deciziile pe care le iei la muncă, să nu faci o greșeală foarte greu de reparat. Te poate costa nu doar stabilitatea la locul de muncă, ci și o sumă mare de bani.

Gemeni

Relaxează-te, stai pe acasă, bucură-te de dragoste și așteaptă vremuri mai bune în a doua jumătate a lunii iulie. Deocamdată, proiectele tale bat pasul pe loc.

Rac

Nu încerca nicio schimbare dramatică, nici măcar o schimbare de look. Din cauza eclipsei, s-ar putea să nu obții ceea ce îți doreai.

Ce mesaje are eclipsa lunii iulie

Leu

Nimic nu poate fi mai greu decât să convingi oamenii încăpățânați să facă ceea ce vrei tu. Iar în preajma eclipsei de Lună plină, relațiile cu cei din jur vor fi grav afectate.

Fecioară

Bucură-te de lucrurile pe care le-ai obținut deja și încearcă să le sporești valoarea sau să faci mai multe cu ele. Foarte curând eclipsa de Lună plină poate afecta bugetul.

Balanță

Fii mai explicită, dacă vrei să obții ceva în următoarele zile. Nu toți oamenii reușesc să îți citească gândurile, intențiile și dorințele fără să le interpreteze greșit.

Scorpion

Eclipsa de Lună plină din Capricorn poate deschide larg o ușă pe care altădată nu ai fi intrat sau ai fi ignorat-o. Dar de data aceasta, merită să încerci experiențe noi.

Eclipsa de Lună plină din Capricorn și zodiile

Săgetător

Va fi o perioadă bună pentru negocieri, pentru zodia ta, în preajma eclipsei de Lună plină. Poți negocia mici favoruri de la bărbatul pe care îl iubești, dar și avantaje materiale la serviciu.

Capricorn

Poate fi un moment prielnic pentru o decizie cu adevărat majoră în viața ta. Eclipsa de Lună plină din Capricorn poate să îți aducă o mare bucurie!

Vărsător

Luna plină pune acum accentul pe dorințele și necesitățile strict personale și vei avea nevoie, o vreme să fii singură, să te gândești la tot ce ai nevoie mâine.

Pești

Dragostea poate fi o provocare în preajma eclipsei de Lună. Lucrurile nu merg cum ți-ai dorit, dar nici nu stau pe loc. Trebuie să te adaptezi din mers la dorințele partenerului tău.

Citește și horoscopul lunii iulie, realizat de Medeea!