Zodia Berbec și Saturn retrograd

Pentru Berbeci, retrogradarea lui Saturn înseamnă o perioadă lungă de încercări, eșecuri, întoarceri și refaceri. Marele astru este în Casa carierei și îi obligă pe Berbeci să revină asupra unor decizii legate de locul lor de muncă și de profesia care li se potrivește cel mai bine.

Dacă în ultimii ani Berbecii au fost nemulțumiți de munca lor și de meseria pe care și-au ales-o, acum este timpul să se gândească la un alt domeniu. Saturn le scoate în cale provocări, dar și șansa de a găsi altceva, mai potrivit pentru ambițiile și visurile lor.

Berbecii care au o afacere proprie sau care au o funcție de conducere pot primi o lecție dură de viață. Vor trece printr-un eșec usturător ca să își dea seama unde greșesc și apoi să se îndrepte către soluțiile bune, care îi vor ajuta pe viitor.

Nativii Raci primesc o lecție dură de viață în cuplu

Pentru Raci, Saturn retrograd aduce limitări și restricții în relațiile de dragoste, în viața de cuplu, care începe să fie mai dificilă în următoarele luni. Poate că unii nativi vor simți că este timpul să iasă dintr-o relație care nu mai are viitor și care le-a adus mai multă durere, decât bucurie în ultima vreme.

Alți nativi vor simți că este timpul să facă o schimbare majoră în relația de dragoste tocmai pentru a o salva. Vor deveni mai responsabili, se vor gândi la viitor când iau o decizie pentru celălalt și vor simți nevoia să construiască un fundament pentru viața de cuplu.

Unii Raci vor cumpăra o locuință împreună cu partenerul de viață, alții se vor gândi la copii și vor lua decizia să devină părinți cât mai curând.

Datorită încercărilor grele la care îi supune Saturn retrograd, mulți nativi din zodia Racului vor învăța să fie mai responsabili și vor adânci încrederea și respectul în relațiile care rezistă cu adevărat.

Scorpionii încep să aibă probleme cu banii din cauza lui Saturn

În ultima vreme, este posibil ca mulți nativi din Scorpion să fi avut probleme financiare. Veniturile s-au diminuat, au făcut investiții care nu au deocamdată profit sau au încercat să acopere datoriile vechi și fondurile de rezervă s-au topit.

Saturn retrograd le arată Scorpionilor, în următoarele luni, că nu totul ține de bani și că pot rezolva multe probleme doar prin idei ingenioase, implicare și seriozitate. Până la sfârșitul anului, Saturn retrograd este posibil să mențină restricțiile financiare, iar Scorpionii vor face multe sacrificii, dar vor învăța să își investească banii doar în ceea ce contează cu adevărat.

Prin lecțiile pe care le primesc, Scorpionii vor învăța un nou set de valori și își vor da seama că ceea ce le lipsește cu adevărat nu sunt banii.

sursa foto: 123rf.com

Citește și: Horoscopul primăverii! Urmează 3 luni de schimbări radicale și decizii rapide

Horoscopul anului 2018. Află ce surprize te așteaptă!