Berbec: mai încet!

De Anul Nou, nativii Berbeci își promit întotdeauna să nu se mai grăbească. Fiecare își alege un obiectiv clar, dar graba strică treaba și nu reușesc de fiecare dată să ajungă la linia de sosire. În 2017, ar fi bine să adopte un stil de viață mai așezat!

Taur: acționează!

De multe ori, nativii Tauri au tot ce le trebuie pentru a-și îndeplini visurile, au bani, resurse, sprijin, timp și disponibilitate. Dar fac greșeala să aștepte mai mult. Nu mai aștepta, acționează și vei obține ce vrei!

Gemeni: nu mai aștepta sprijin din afară!

Nativii Gemeni se pierd uneori în amănunte, oscilează între diverse opinii, soluții și proiecte, așteptând o intervenție din afară. În 2017, nu mai e timp de așteptat, găsește puterea în tine!

Rac: învață să fii propriul stăpân!

Când lucrurile merg prost, Racii caută sfaturi la persoanele cu experiență, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Dar sfaturile nu te ajută să treci peste obstacole. Doar tu poți să faci pasul cel mare!

Leu: pleacă la vânătoare!

Oricât ar fi de nebunești sau imposibile visurile Leilor, nu trebuie să dea niciun pas înapoi. Le place să ”vâneze” și merită să își concentreze toate eforturile pentru a fi învingători.

Fecioară: mai puține promisiuni!

Fecioarelor le place de Anul Nou să își facă o listă lungă cu rezoluții. Le sortează în funcție de preferințe, la întorc și pe o parte și pe alta, dar sunt mereu prea multe pentru a le atinge pe toate.

Balanță: de Anul Nou învață să spui ”nu”!

Balanțele știu că sunt puternice și că pot face aproape tot ce își propun, mai ales că rezoluțiile lor sunt întotdeauna practice și de bun simț. Nu te lăsa influențată de ceilalți, spune ”nu” când este cazul și nu îți mai fie teamă că rănești sentimentele altora.

Scorpion: spune mai des ”da”!

Foarte greu obții o aprobare sau un răspuns clar din partea unui Scorpion. Sunt evazivi, iar acest lucru le dăunează. Ar fi bine să spui mai des ”da” și să fii mai optimistă când cei din jur vor să te ajute să îți împlinești visurile.

Săgetător: fii mai cumpătat!

Se știe că Săgetătorii încearcă să facă totul și de toate, fără măsură, fără restricții și fără discernământ… uneori. De Anul Nou, promite-ți să fii mai cumpătat și muncește numai pentru visurile pe care merită să le ai.

Capricorn: lasă problemele financiare deoparte!

Nativii Capricorni își fac mereu prea multe probleme legate de bani și se împiedică singuri de obstacole financiare pe care alții nici nu le iau în seamă. Trebuie să înveți că poți realiza multe visuri frumoase și fără bani!

Vărsător: de Anul Nou, privește în față frica!

Frica îi ajută pe Vărsători să fie mereu conectați la realitate și să nu pășească dincolo de limitele rațiunii. Dar îi și împiedică uneori să își atingă țelurile. În noaptea de Revelion, gândește-te care este cea mai mare frică a ta și privește-o în față!

Pești: atrage energiile pozitive!

Zodia Peștilor este recunoscută pentru sensibilitatea ei și pentru înclinația către misticism. Merită să crezi în echilibrul universal și în energiile pozitive din jurul tău, pentru că vei găsi optimismul și puterea de a-ți urmări visurile.

sursa foto: Shutterstock