Prima Lună plină din 2018 are două elemente grafice puternice prin care este reprezentată pe harta astrologilor: triunghiul și piramida. Triunghiul este un simbol străvechi al feminității și al maternității, al familiei și al celor trei elemente fără de care nu ar exista viața: aer, apă, pământ. Preluat ulterior în religia creștină, triunghiul simbolizează Sfânta Treime, energia creatoare și ocrotitoare. Piramida este un simbol mai complex care pleacă de la triunghi și se axează pe energie, foc interior, perfecțiune și armonie.

Conjugate, cele două simboluri ne arată, chiar de la începutul anului, că trebuie să ne concentrăm asupra echilibrului nostru sufletesc, asupra energiei noastre interioare pe care trebuie să o folosim în favoarea familiei, a nucleului de oameni apropiați care ne susțin.

Prima Lună plină a anului ne avertizează că, fără echilibru, nu vom reuși să realizăm nimic din ceea ce ne propunem. Nu resursele exterioare sunt importante, ci cele interioare, forța creatoare, curajul, ambiția, inteligența, pasiunea pe care o punem în fiecare idee și proiect.

Iată și cele 4 zodii profund afectate de prima Lună plină din 2018

Luna plină din 1 și 2 ianuarie traversează zodia Racului, iar nativii acestui semn astral vor fi cei mai afectați de influența ei. Vor avea evenimente sau situații deosebite în familie, unele nefericite, din care vor învăța că trebuie să protejeze cu orice preț ceea ce iubesc și să nu piardă niciodată dragostea copiilor.

Nativii Scorpionii trebuie să își accepte greșelile

Scorpionul este cea de a doua zodie influențată de Luna plină de azi. Nativii acestei zodii trebuie să înțeleagă că au nevoie de echilibru între nevoile și dorințele sufletului, pentru că nu pot avea tot ce își doresc, dar pot avea exact ceea ce au nevoie. Nativii Scorpioni trebuie să își accepte defectele, să le înțeleagă și să se folosească de ele când totul pare să fie împotriva lor.

Zodia Peștilor pune accentul pe emoții

Prima Lună plină din ianuarie formează un triunghi astral cu Neptun din Pești, aceasta din urmă fiind cea de a treia zodie profund influențată de energia selenară. Emoțiile, sensibilitatea, nostalgiile, regretele vor găsi o cale să revină la suprafață și chiar să ne copleșească, dacă nu reușim să ne echilibrăm sufletește. Nativii Pești trebuie să își țină în frâu sensibilitatea și să nu devină o povară pentru oamenii care îi iubesc.

Capricornul sporește vitalitatea

După cele trei zodii de Apă, cea de a patra zodie, de Pământ, vine cu un suflu de energie puternică. Legătura acestei zodii cu prima Lună plină sporește vitalitatea, aduce energie creatoare, ne încurajează să ne exprimăm, să ne cerem drepturile și să comunicăm mult mai deschis cu oamenii de care avem nevoie. Totodată, Capricornul crește dorința de iubire, de iertare, compasiunea, înțelegerea și chiar nevoia de spiritualitate.

sursa foto: 123rf.com