Astrologii ne-au avertizat de ceva timp că anul 2020 va fi un an al reformelor și al unor schimbări profunde, din cauza conjuncției rare dintre Saturn și Pluton. Am fost avertizați că prima jumătate a anului va fi o perioadă dificilă, dar nimeni nu se aștepta ca o problemă sanitară să transforme întreaga planetă. Iată ce previziuni se mai fac despre coronavirus și când scăpăm de pandemie.

Am depășit prima jumătate a anului 2020, am scăpat de influența capricioasă a lui Venus și Mercur retrograd, iar pe viitor sperăm la vești mai bune. Dar viața noastră este în continuare influențată puternic de coronavirus. Când scăpăm de pandemie și ce va urma în 2021, astrologii încearcă să ne ofere un răspuns!

Ce a fost mai greu a trecut?

Și da, și nu! Putem spune că ce a fost mai greu a trecut, în sensul că deja știm cu ce ne confruntăm, deja ne-am pregătit sufletește pentru schimbări mari, iar guvernele și organizațiile internaționale care monitorizează pandemia știu cu ce pericol se confruntă.

Am scăpat și de astrele retrograde din prima jumătate a anului, și anume Venus și Mercur, care au vizat în mod special comerțul, transporturile, călătoriile, afacerile, locurile de muncă și sănătatea. Ne-au pus bețe în roate, unii dintre noi au pierdut și au suferit mult, dar sperăm ca lucrurile să se îndrepte.

Ce ne mai așteaptă în 2020?

Astrologii spun că vor mai fi două perioade dificile în a doua jumătate a anului 2020, iar una dintre aceste perioade vizează mase mari de oameni, ca atare poate fi legată de evoluția pandemiei.

Această perioadă tensionată va cuprinde cea de a doua jumătate a lunii octombrie și prima decadă din luna noiembrie, când Mercur și Marte vor fi amândouă în mers retrograd. ”Aceste două astre vor traversa o conjunctură dificilă, cu multe schimbări de situație care ne vor lua pe nepregătite. Ne putem aștepta la orice, dar mai ales la schimbări economice și financiare. Vestea bună este că Saturn și Jupiter vor îndrepta lucrurile, astfel încât schimbările să fie mari, dar pierderile cât mai mici. Bineînțeles, depinde de fiecare dintre noi cât de bine pregătiți suntem în fața unor provocări atât de mari”, susține Medeea, astrologul colaborator al revistei ”Libertatea pentru femei”.

Chani Nicholas, unul dintre astrologii recunoscuți ai Americii, colaborator al ziarului New York Times, declara și ea că retrogradarea lui Marte din lunile octombrie – noiembrie poate aduce ”schimbări seismice”.

Influența negativă a pandemiei de coronavirus va continua și trebuie să ne luăm măsuri de prevedere, de la cele mai simple măsuri de igienă, până la măsuri de protecție financiară. Știm deja că dr. Anthoni Fauci, directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, a declarat că nu există „aproape nicio șansă” ca noul coronavirus să fie eradicat, iar medicii și cercetătorii din întreaga lume se tem că dezvoltarea unui vaccin va fi întârziată.

Când scăpăm de pandemie. Ce șanse sunt pentru 2021?   

La ora la care noi publicăm acest articol, peste 13.500.000 de persoane din întreaga lume au fost confirmate că au fost infectate și peste 580.000 de persoane și-au pierdut viața din cauza acestei boli. Pandemia va continua, virusul este deosebit de contagios și se răspândește mult mai rapid decât alte virusuri gripale.

Cu toate acestea, astrologii spun că există speranțe de mai bine din decembrie, când conjuncția dintre Pluton și Saturn în Vărsător va aduce o transformare și o șansă uriașă în domeniul cercetării și al tehnologiei, după cum a precizat Chani Nicholas. Să sperăm că această șansă este descoperirea unui vaccin eficient sau a unui tratament care să prevină decesul în cazul îmbolnăvirii de Covid 19.

Semnul Vărsătorului presupune inovație și beneficii la scară socială, ”astfel că anul 2021 poate aduce mai multe speranțe că pandemia va fi stăvilită și că numărul îmbolnăvirilor va scădea treptat”, explică Medeea, raportând influența astrală la contextul epidemiologic cu care ne confruntăm.