Geminidele care par să aibă sursa în constelația Gemenilor, de unde și-au luat și numele, se numără printre cele mai frumoase stele căzătoare pe care le putem admira aproape an de an.

Ele sunt mult mai luminoase decât Perseidele și pot fi observate cu ochiul liber, la aproximativ un unghi de 45 de grade față de orizont.

Punctul maxim al curentului de meteori Geminide va fi în noaptea de 13 spre 14 decembrie, dar și în seara zilei următoare, când este posibil să observăm aproximativ 60 – 70 de stele căzătoare pe secundă.

Un astfel de fenomen spectaculos pentru lunile de iarnă nu putea trece fără să aibă consecințe și asupra zodiilor.

Ce surprize aduce ploaia de stele din constelația Gemenilor

Influența acestor meteori se va concentra mai mult pe viața intimă și pe viața socială a zodiilor. Este un moment în care vom avea revelații profunde asupra iubirii și asupra legăturilor intime și vom vedea mult mai clar încotro se îndreaptă viața noastră de cuplu.

Nativii Gemeni se numără printre norocoși

Direct influențați de Geminide, nativii Gemeni vor avea câteva zile spectaculoase datorită acestui fenomen astral. Ei încep să lucreze cu mult entuziasm la un proiect nou și au marele noroc să fie ajutați al timp de persoane bine intenționate. Surpriza pe care o vor avea din partea astrelor le va schimba puțin modul de a privi viitorul și își vor da seama ce îi face cu adevărat fericiți.

Zodia Racului, mereu avantajată de ploile de stele

Persoanele născute în zodia Racului au mereu ceva de câștigat când apar stelele căzătoare pe cer. În această lună, Geminidele le vor aduce o mare bucurie Racilor familiști. Unii nativi, mai tineri, este posibil să devină părinții, alții se vor bucura de nașterea unui nepot sau a unui fin. Cumva, în viața Racilor va veni un copil care va aduce cu el surprize și multă fericire.

Săgetătorii, o zodie cu noroc când plouă cu stele

Așa numitele stele care vin din constelația Gemenilor le poartă noroc și Săgetătorilor. Ei vor descoperi că se pot baza pe afecțiunea necondiționată a unor persoane de toată isprava. Săgetătorii care caută dragoste au cea mai mare șansă să o găsească în aceste zile sau să se întoarcă la o veche iubire, care nu s-a stins niciodată.

sursa foto: 123rf.com