Partenerii ideali pentru nativii Lei

Relaţia dintre un Leu şi un nativ din zodia Berbecului are cele mai multe şanse să fie armonioasă, stabilă şi plină de bucurie. Cei doi sunt la fel de ambiţioşi şi au aceleaşi concepţii despre dragoste şi viaţă.

O altă relaţie frumoasă pentru Leu, este aceea cu un Săgetător, ambii fiind semne de Foc. Doar că cei doi ar trebui să se cunoască la maturitate, în tinereţe fiind prea ocupaţi de carieră şi bani.

Relaţia cu celelalte semne

Cum se împacă nativii Lei cu celelalte zodii și lângă cine ar trebui să își construiască o viață de cuplu fericită.

Leu – Taur

Au cam aceleaşi pretenţii unul de la celălalt, dar trebuie să fie o iubire sinceră între ei. Dacă unul din ei minte, relaţia se va destrăma imediat.

Leu – Gemeni

Este o relaţie cu foarte puţine şanse de reuşită. Partenerul Geamăn nu va suporta niciodată să fie dominat de Leu şi nu înţelege pasiunea pentru carieră a celui din urmă.

Leu – Rac

Partenerul Rac are nevoie de stabilitate şi de linişte, ceea ce îi va lipsi în viaţa alături de Leul ambiţios, care poate distruge armonia cu surprize neplăcute.

Leu – Leu

Sunt atraşi unul de celălalt din prima clipă şi îşi trăiesc povestea de dragoste cu o pasiune intensă. Dar clipele de iubire vor fi distruse de certuri prea dese şi ambiţie nemăsurată.

Leu – Fecioară

Rareori se naşte o poveste de iubire între cele două semne, deoarece nici unul nu are nimic de câştigat de la celălalt. Nu au nimic în comun şi preferă să se ocolească.

Leu – Balanţă

Ar putea fi fericiţi împreună, dar Balanţa îi va reproşa întotdeauna Leului că nu este interesat de casă şi de copii. La rândul lui, Leul va accepta greu caracterul nehotărât al Balanţei.

Leu – Scorpion

Scorpionul cere respect, Leul are nevoie de adoraţie. Ar putea avea o căsnicie frumoasă, dacă ştiu să se pună de acord asupra intereselor materiale şi sociale.

Leu – Capricorn

Sunt firi cu totul deosebite. Capricornul nu va înţelege niciodată nevoia Leului de a fi admirat şi de a trăi în lux. În plus, Leul nu este deloc gospodar şi casnic, cum şi-ar dori Capricornul.

Leu – Vărsător

Nativul din Vărsător nu va fi niciodată atât de iubitor şi de pasional, cum şi-ar dori Leul. El va fi dezamăgit de Vărsător, mai ales că nu va reuşi să îl cucerească din prima clipă.

Leu – Peşti

Peştii sunt alunecoşi, iar Leii simt nevoia să cunoască foarte bine sufletul celor lângă care trăiesc. Partenerul Leu va suferi şi se va simţi neglijat de un soţ sau de o soţie cu semn de Apă.

sursa foto: 123rf.com