Nativii din zodia Leului sunt carismatici, au potențial de lider, chiar dacă nu ajung toți în funcții bune, sunt destul de sinceri, onești, generoși și activi. Trebuie să recunoaștem că au multe calități, poate mai multe decât unele zodii, dar au și puncte vulnerabile sau probleme emoționale mai rar întâlnite pe la alții.

Nativii din zodia Leului sunt ușor de rănit

Sunt firi foarte mândre, au un ego destul de puternic, dar vulnerabil, pentru că este foarte ușor să rănești un Leu. Când se crede prea sus sau prea puternic, este suficient să îi găsești un mic defect și îi dai toată lumea peste cap, deoarece Leii nu suportă să aibă defecte. Mândria lor este ușor de rănit și suferă intens!

Ignoranța îi doare teribil

Leii iubesc cu pasiune și sunt foarte generoși în dragoste, dar sunt obositori cu pretențiile lor și cu atitudinea lor de șefi, chiar și în cele mai intime momente. Când mândria și cerințele lor exagerate ajung să distrugă treptat o relație frumoasă de dragoste, partenera s-ar putea să îi părăsească. Ignoranța și despărțirea îi doare teribil și nu suportă să piardă în dragoste.

Răspund cu furie la minciună

Ca noi toți, și Leii pot fi înșelați și mințiți, tocmai pentru că sunt prea atenți la ei înșiși, uitând să verifice mai bine persoanele din jurul lor. Pot fi înșelați în carieră, la bani, în dragoste, în simple relații amicale.

Iar când descoperă minciuna sau trădarea, nativii din zodia Leului devin furioși, dezechilibrați, răzbunători și pot lua decizii complet greșite. Nevoia de răzbunare este una dintre problemele emoționale pe care Leii nu o pot controla sub nicio formă.