Dacă aflăm despre un coleg că este în zodia Berbec, asta nu înseamnă neapărat că este un tip nervos, irascibil, fixist și scandalagiu. Este unul dintre miturile false despre zodii larg răspândit. În realitate, Berbecii care sunt tratați cu respect răspund cu onoare, promptitudine și respect atunci când ai nevoie de ei.

Gemenii sunt bârfitori?

Gemenii sunt vorbăreți, guralivi și bârfitori… ceea ce nu este decât parțial adevărat. Gemenii sunt vorbăreți pentru că sunt foarte comunicativi, dar nu vorbesc niciodată mai mult decât trebuie și nici nu bârfesc. Le place să adune informații și mici secrete, dar numai pentru ei.

Leilor nu le pasă decât de ei?

Leii sunt prea mândri și nu le pasă decât de ei… nu este deloc așa, pentru că Leii sunt persoane inteligente și analitice, pun preț pe oamenii din jurul lor, le place să discute, să analizeze, să afle idei noi și chiar să intre în competiție cu persoane la fel de inteligente. Leilor le place să fie provocați și sunt corecți cu cei din jur.

Miturile false despre zodii ne induc în eroare

Balanțele sunt cele mai nehotărâte?

Balanțele sunt prea schimbătoare și nu reușesc să ia decizii ferme… ceea ce poate fi adevărat, dar numai în câteva situații. În realitate, Balanțele sunt foarte inteligente, generoase și echilibrate astfel că de cele mai multe ori iau deciziile cele mai bune pentru toți.

Scorpionii sunt antisociali?

Despre Scorpioni se spune că sunt antisociali și că nu le place de nimeni. În realitate, Scorpionii au nevoie de mai mult timp pentru a căpăta încredere în cineva. Trebuie doar să ții cont de faptul că nu te apropii tu de un Scorpion, ci trebuie să se apropie el de tine.

Vărsătorii par superficiali?

Unul dintre miturile false despre zodii destul de răspândit este legat de zodia Vărsător care este adesea acuzată că este superficială și că este incapabilă de sentimente profunde. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de această impresie. De multe ori, Vărsătorii sunt mai profunzi decât am crede și se descurcă mult mai bine când acționează pe cont propriu.