Mercur, planeta care duce informații la și dinspre minte, va tranzita zodia Săgetătorului, expansivul și aventurosul zodiacului. Relațiile nativilor se îmbunătățesc vizibil, iar această conjuncție reprezintă o adevărată binecuvântare în viața lor. Va deschide căi de comunicare diverse datorită faptului că Săgetătorul este vizionar și va influența zodiile să își deschidă mintea către noi orizonturi.

În astrologie, planeta Mercur are „reputația” de acționa nesăbuit atunci când tranzitează îndrăznețul Săgetător. Este o îmbinare între ideile și cuvintele primite de la Mercur, cu sentimentul de a acționa impulsiv venit din partea Săgetătorului. Această combinație te-ar putea face să vorbești fără să gândești, să spui accidental ceva nepoliticos sau să evidențiezi lucruri care pur și simplu nu sunt adevărate. Iată ce influențe are tranzitul planetei Mercur în zodia Săgetător pentru fiecare zodie în parte.

Berbec. Îți place să pedalezi accelerat într-o direcție atunci când îți propui, dar ce te faci dacă nu mai poți? Când te lovești de semnul „drum închis” iese imediat la iveală temperamentul tău vulcanic. În această perioadă s-ar putea să ai multe momente când te vei simți exasperat, până la momentul în care îți vei dori să lovești cu pumnul în perete. Dar violența nu este răspunsul și vei observa că vei primi ajutorul unui prieten apropiat, care te va învăța care este treaba cu răbdarea. Fii mai calm pentru a obține ce vrei, vei vedea că lucrurile se vor așeza în viața ta.

Vezi și celălalte zodii pe divahair.ro.