Zodia Berbec și Luna plină din octombrie

Faza de lună plină aduce împlinire în plan financiar, ai șansa să obții mai mulți bani și să îți reface bugetul secătuit peste vară. Fondurile de care dispui te vor ajuta să faci planuri noi pentru viitorul căsniciei voastre, ocolind astfel câteva probleme majore care ar fi apărut din lipsa banilor.

Zodia Taur și Luna plină

Relația cu soțul sau cu partenerul de viață se îmbunătățește considerabil. Împreună veți reuși să puneți capăt unei situații dificile sau să îndepărtați un obstacol din calea voastră pentru a fi mai fericiți.

Zodia Gemeni și Luna plină din 2 octombrie

Lumina puternică a Lunii pline din Berbec te obligă să abordezi direct o problemă mai veche de cuplu și să iei o decizie clară. Nu mai poți amâna lucrurile, dacă ai nevoie de stabilitate și de armonie între voi.

Zodia Rac și surprize în căsnicie  

Se pare că vei avea parte de o surpriză sau de o veste care aduce o schimbare în viața de cuplu. Se întâmplă ceva pentru care nu sunteți pregătiți, dar veți reuși să vă uniți forțele pentru a obține un profit din întreaga situație.

Zodia Leu și focul Lunii pline  

Este o perioadă benefică din punct de vedere profesional și te vei concentra foarte mult în aceste zile asupra responsabilităților tale profesionale. Din păcate, este posibil ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat și să îți ceară un sacrificiu. Luna plină din semnul de Foc al Berbecului poate reaprinde disensiuni mai vechi între voi.  

Zodia Fecioarei și Luna plină din octombrie   

Influența Lunii pline este susținută de energia lui Venus care poate favoriza acum cererile în căsătorie, în cazul în care sunteți aproape de acest pas, sau întemeierea unei familii, dacă te decizi să rămâi însărcinată.

Zodia Balanței și nevoia de intimitate   

Luna plină din Berbec este în opoziție cu Soarele din Balanță. Este un moment astral tensionat, care poate aduce probleme dacă nu puneți accentul pe intimitate, încredere și pe afecțiunea profundă dintre voi. Veți descoperi că puteți face împreună mult mai mult pentru a fi fericiți și pentru a vă îmbunătăți viața. 

Zodia Scorpion și Luna plină din 2 octombrie  

Nimic nu se compară cu pasiunea pe care o aduce Luna plină în viața ta, datorită poziției pe care o are acum Venus. Soțul sau partenerul tău de cuplu va găsi o modalitate prin care te va face deosebit de fericită.

Zodia Săgetător și încheierea unui proiect

Un proiect mai vechi important pentru familia și căsnicia ta se apropie de final. Este foarte important ce decizii veți lua împreună pe ultima sută de metri, ca să nu faceți o greșeală pe care nu o mai puteți repara.

Zodia Capricorn și lumina Lunii pline

Vor urma câteva zile în care vei avea parte de mai mult timp liber pentru iubire, pentru micile tale plăceri, pentru activitățile pe care le faceți împreună și care te fac atât de fericită. Nu pierdeți timpul cu fleacuri! Faceți doar ceea ce vă place!

Zodia Vărsător și treburile casnice

Conjunctura astrală te obligă să faci câteva schimbări legate de casă, să renovezi sau să arunci lucrurile vechi care nu îți mai sunt de folos. Este posibil ca nevoia ta de schimbare să nu fie pe placul soțului, dacă nu discutați înainte acest lucru. 

Zodia Pești și situațiile fără ieșire

Vei primi un răspuns important care va debloca o situație care părea fără ieșire. În sfârșit, vei putea discuta mai liber cu partenerul tău de viață despre ceea ce vrei să faceți pe viitor și despre ceea ce vă poate aduce beneficii reciproce. Luna plină din octombrie vă aduce aminte cât de mult vă iubiți.