Astrologii spun că există o influență puternică între Luna plină și data nașterii, iar persoanele care sunt născute când este faza plină a Lunii au anumite trăsături de personalitate speciale. Luna plină își extinde influența asupra noastră cu 3 zile înainte de faza maximă și încă 5 zile după ce atinge punctul culminant.

Spre exemplu, dacă Luna plină ajunge în faza maximă pe data de 3 martie, atunci influența ei începe de la 1 martie și se continuă până pe 8 martie. Toate persoanele născute în acest interval de 8 zile se află sub influența Lunii pline.

Cum poți afla dacă te-ai născut când era Lună plină

Dacă ești pasionată de astrologie, poți afla ușor ce fază avea Luna de ziua ta, cu o simplă căutare pe internet. Sunt multe pagini de web care oferă gratuit calendare și calculatoare pentru fazele Lunii.

Este suficient să cauți calendarul zilei tale de naștere pe naștere cu tot cu fazele Lunii și vei vedea dacă, în preajma zilei tale de naștere, Luna a ajuns la faza cea mai frumoasă și plină de lumină. Ține cont de faptul că, dacă a fost Lună plină cu 2 – 3 zile înainte sau după ziua ta, se consideră că ești născută sub influența ei.

Luna plină și data nașterii tale. Ce semnificație are pentru destinul tău

Se spune că cine este născut în nopțile cu Lună plină are o personalitate deosebită, care iese în evidență în orice condiții. Sunt persoane extrovertite, organizate, atente și foarte active.

Când ceilalți sunt dezorganizați, împrăștiați, pesimiști și lipsiți de energie, ele reușesc să țină lucrurile sub control.

Dacă ești născută la Lună plină, ai o fire prietenoasă, sociabilă și foarte influentă. Poți fi determinată și hotărâtă, dar îți schimbi planurile destul de des în funcție de ocaziile și șansele care apar pe parcurs. Prioritățile tale sunt mereu legate de viața ta interioară.

  • Ești motivată de succes și realizări, acționezi rapid și aștepți răsplata imediat.
  • Înveți repede, ești atrasă de afaceri și știi să faci bani.
  • Ești o iubită pasională și oferi multe în dragoste.
  • Faci totul pentru familie și pentru confortul personal.