Luna plină de Halloween răsare chiar în noaptea de 31 octombrie, eveniment care nu s-a mai întâmplat de aproape două decenii, din 2001. De data aceasta, este și lună albastră, deoarece este a doua lună plină din octombrie, prima fiind pe data de 1 octombrie.

Mai mult decât atât, anul acesta, Luna plină de Halloween poate fi observată aproape de oriunde de pe glob, fenomen extrem de rar care s-a mai petrecut în 1944, un an marcat de războaie. Și, probabil, după calculele astronomilor, se va mai petrece în anul 2039.

Noaptea spiritelor întunecate

În cultura Occidentală, Luna plină de Halloween este asociată cu cele mai negre spirite, cu vârcolacii, cu vrăjitorii și cu magia neagră. I se mai spune și Luna Vânătorului, deoarece ea luminează calea celui care pleacă la vânătoare de spirite în această noapte.

Astrologii ne avertizează că Luna plină din noaptea de Halloween ar putea scoate tot ce este mai rău din noi, ne-ar putea provoca să deschidem subiecte delicate și tensionate, să renunțăm definitiv la obiceiuri nesănătoase sau la proiectele pe care le făcusem cu partenerii de viață. Nu sunt excluse nici despărțirile bruște în cazul cuplurilor care stau pe muchie de cuțit de la o vreme.

Luna plină din Taur, opusă cu Soarele din Scorpion ne obligă să ”ieșim la vânătoare”, să atacăm direct ceea ce nu ne mai convine și să facem curățenie în jurul nostru, dacă avem curajul să profităm de energia ei puternică.

Ce semnificații are Luna plină de Halloween

Anul acesta are deja prea multe surprize neplăcute pentru noi și provocări dure. Iar Luna plină de Halloween, care răsare în semnul Taurului, în conjuncție cu astrul suprizelor, Uranus, și în opoziție cu Soarele din Scorpion, nu face decât să îngroașe tușele gri ale acestui sezon.

Prea multe lucruri bune nu putem aștepta de la această lună plină. Lumina ei poate scoate la iveală secrete, mașinațiuni, intrigi și bârfe sau decizii grave pe care alții le iau pe la spatele nostru.

Să nu uităm că este o noapte magică, în care vălul dintre realitate și imaginație este foarte subțire și poate fi înlăturat ușor. Zodiile care pot profita de energia feerică a Lunii pline vor reuși să vadă mai bine adevărul din spatele unor situații delicate și se vor descurca mai bine să le depășească în următoarele zile.

Cum sunt influențate zodiile

Zodiile de Apă – Rac, Scorpion, Pești

Ele vor fi puternic influențate de Luna plină din noaptea de 31 octombrie și vor avea de făcut alegeri noi. Unele vor fi dificile, altele vor aduce beneficii. Trebuie doar să țină minte că, dacă își doresc ceva din toată inima, merită să îl aleagă și să meargă înainte.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Cum Luna plină de Halloween ajunge în punctul ei maxim în zodia Taurului, semnele de Pământ vor fi puternic influențate de energia ei feerică. Aceste zodii vor pune accentul pe confort și vor face tot posibilul să câștige mai mult și în carieră, și în afaceri, și în dragoste.

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător

Mai puțin afectate de Luna plină din Taur, cele trei zodii vor resimți totuși influența ei puternică asupra relațiilor de cuplu și vor avea câteva zile mai tensionate, deoarece vor fi puse în situația de a alege. Nu va fi ușor, dar fiecare va alege cu inima!

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător

Sunt trei zodii care se vor opune vehement schimbărilor pe care le-ar putea provoca Luna plină de Halloween. Ele pot descoperi lucruri neplăcute, pot avea surprize pe care nu le dorește nimeni și vor fi obligate să își apere cu îndârjire liniștea, familia, casa, dragostea sau statutul social.