Indienii numesc Luna plină din mai Luna florilor și pentru ei are o semnificație aparte, legată de iubire, afecțiune, pasiuni pierdute, dar care pot fi regăsite. În astrologia europeană, Luna plină din Scorpion, aflată în antiteză cu Soarele din Taur, crează o legătură puternică și plină de pasiune între două zodii care trăiesc intens dragostea. Această lună plină va aduce multe schimbări pentru cei aflați în diverse relații, fie ele căsnicii lungi, fie iubiri trecătoare.

Zodiile de Foc și Luna plină din Scorpion

Berbecii, Leii și Săgetătorii vor cere în aceste zile mai multe dovezi de dragoste din partea partenerelor sau partenerilor lor. Vor fi mai pasionali, mai solicitanți, mai geloși, vor dori să stabilească noi priorități pentru viitorul lor în cuplu.

Zodiile de Pământ

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt influențați puternic de Luna nouă din Scorpion, aflată în opoziție cu Soarele din Taur. Pentru ei dragostea va fi în următoarea perioadă o cursă cu obstacole și vor pune multe piedici în calea celor care nu le oferă afecțiunea de care au nevoie.

Zodiile de Aer și Luna plină

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt mai puțin influențați de această lună plină, dar vor avea și ei partea lor de noutăți, schimbări și vești bune. În general, va fi o influență pozitivă, va ajuta aceste zodii să își clarifice sentimentele și să scape de presiunea unor relații care nu mai funcționează. Vor fi schimbări bune în dragoste și, poate, unii nativi vor face cereri în căsătorie.

Zodiile de Apă și Luna plină din Scorpion

Racii, Scorpionii și Pești sunt cei mai puternic influențați de această lună plină a florilor, din luna mai. Pentru ei este un moment deosebit, o împlinire aparte, care vine să pună capăt unei perioade mai dificile pentru viața de cuplu. Cine iubește cu adevărat, își va arăta sentimentele și va câștiga iubirea. Cine vrea să găsească dragostea, va descoperi o cale mai ușoară să ajungă la inima celuilalt.

sursa foto: Shutterstock