În aceste zile, când Luna plină din Scorpion va străluci mai tare ca în alți ani, trebuie să fim atenți la emoții, la sentimente, la evenimentele mărunte, dar care lasă o amprentă direct pe suflet.

Mulți nativi vor simți nevoia să fie o vreme singuri, să își adune puterile și să decanteze emoțiile bune, pozitive, pentru a avea forța să scape de cele negative. Iar cei mai puțin norocoși vor fi sprijiniți de Luna plină să își găsească alinarea în dragoste.

Iată zodiile care se bucură de pasiune și de iubire necondiționată, precum și zodiile care vor reuși să își repare greșelile făcute din dragoste, pentru că Luna plină din Scorpion face lumină asupra conflictelor emoționale.

Taurul depășește neînțelegerile din dragoste

Luna plină din ultimele zile ale lui aprilie răsare pe axa Scorpion – Taur, astfel că zodia ta este profund influențată. Ea îți oferă șansa rară să o iei de la capăt, într-o anumită privință, să ștergi cu buretele eșecurile din dragoste și să îți convingi partenerul sau partenera că relația voastră are un viitor solid înainte. Dacă te iubește cu adevărat, dacă îi este dor de tine se va întoarce și veți reconstrui totul așa cum ați avut la început.

Fecioara retrăiește clipe de magie

Luna plină din Scorpion sporește intuiția și creativitatea, iar planurile tale iau avânt. În curând, vei primi vești bune de la partenerul sau de la soțul tău, care înțelege că trebuie să te susțină și să îți ofere mai multă afecțiune și încredere. Relația voastră renaște, faceți planuri noi împreună, vă gândiți poate la o locuință mai mare și vă faceți planuri de vacanță către destinații exotice. Până și o scurtă plimbare romantică în serile cu lună plină poate fi salvatoare, dacă aveți probleme în cuplu.

Scorpionul se simte mai norocos cu Luna plină din Scorpion

Nativii Scorpioni vor pune capăt unei situații incerte și vor lua o decizie clară. Luna plină din zodia lor va lumina soluția și le vă arăta de ce resurse au nevoie pentru a-și consolida căsnicia sau relația de cuplu. Luna plină poate fi momentul culminant al unei relații pasionale, redescoperirea lucrurilor simple și frumoase pe care le aveau în comun cu persoanele iubite, de care uitaseră în ultima vreme.

sursa foto: Shutterstock