Luna plină din Pești activează intuiția, dar sporește emoțiile, tulburarea, gândurile negre și sentimentul de nesiguranță. Din cauza ei, în perioada 9 – 12 septembrie, mulți dintre noi putem intra în conflicte cu cei din jur sau ne vom îndoi de persoanele apropiate. Iar unele zodii riscă să se înșele sau să fie profund dezamăgite, dacă iau decizii nepotrivite.

Zodia Gemeni

Nativii acestei zodii sunt profund afectați de Luna plină din Pești, din data de 10 septembrie. Mulți dintre ei pot avea noi probleme de cuplu și se vor simți înșelați, mințiți sau trădați de partenerii lor care nu le apreciază eforturile. Gemenii riscă să declanșeze conflicte în relațiile de dragoste și să provoace despărțiri, chiar dacă acestea vor fi temporare. Trebuie să discute cu mult calm subiectele tensionate și să încerce să găsească soluții, înainte ca lucrurile să degenereze.

Zodia Rac

Racii sunt mai sensibili de fiecare dată când este Lună plină, dar când aceasta ajunge în zodia de Apă a Peștilor, nativii Raci sunt cu adevărat întorși pe dos. Vor avea câteva zile mai dificile, vor resimți totul acut, vor fi emoționați, tulburați și vor plânge din te miri ce. Iar dacă își fac speranțe și iluzii, fără să aibă o dovadă clară că lucrurile se vor derula cum vor ei, s-ar putea să fie dezamăgiți. Mulți nativi din zodia Rac vor exagera cu pretențiile față de partenerii lor, iar dacă nu primesc ceea ce speră, se vor simți trădați.

Luna plină din Pești și zodia Balanță

În aceste zile, Mercur își începe mișcarea retrogradă în Balanță și primește o influență mai puțin favorabilă din partea Lunii pline. Cu o astfel de conjunctură, lucrurile se pot complica. Balanțele care aveau planuri mari ar trebui să încerce să le simplifice. Este posibil să apară probleme, dacă vor să plece la drum lung. Iar persoanele pe care se bazau pot avea și ele probleme sau griji în plus în acest weekend și nu vor mai putea fi alături de Balanțe. Mulți nativi se vor simți dezamăgiți de prietenii sau de familia lor, dar vor greși.

Zodia Pești

Nativii Pești se străduiesc să aibă un weekend cât mai frumos în familie, organizează mici petreceri, întâlniri și distracții pentru copii sau prieteni. Dar Luna plină nu favorizează astfel de activități și s-ar putea să fie dezamăgiți de persoanele care nu apreciază efortul lor. Este mult mai indicat să folosească Luna plină din Pești pentru a se odihni, pentru a se ocupa de casă sau de grădină și mai ales de noile activități școlare ale copiilor. Nativii acestei zodii visează mult, vor prea multe lucruri uneori, dar aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru visuri!