Luna plină din Leu beneficiază de o energie puternică din partea Soarelui și primește o lumină care accentuează toate beneficiile zodiei Leu, având în vedere că Soarele este astrul guvernator al acestui semn astral.

Luna plină din data de 28 ianuarie este prima din acest an și una dintre cele mai puternice la nivel astrologic. Ea este în opoziție cu Soarele din Vărsător și poate avea influențe deopotrive bune și rele asupra multora dintre noi.

Un punct de apogeu

Abia a început anul, dar Luna plină din Leu reprezintă un punct de apogeu pentru mulți nativi, în special pentru cei care sunt născuți în semnele de Foc, pentru Lei, Berbeci și Săgetători, dar și pentru zodiile fixe și anume Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Mulți nativi din aceste zodii vor avea sentimentul acut că trebuie să încheie o situație delicată sau dificilă din viața lor pentru a merge mai departe. Lumina puternică a Lunii pline din Leu pune presiune asupra acestor zodii și le obligă să acționeze.

Decizii greșite. Luna plină din Leu este dificilă

Nativii din zodiile menționate mai sus vor avea sentimentul că este necesar să schimbe ceva în viața lor sau să pună punct unor situații, planuri sau relații. Unii dintre ei riscă să ia decizii greșite, dacă se ghidează numai după argumentele logice.

Luna plină din Leu arată că trebuie să ținem cont și de sentimente, de intuiție, de preferințele și dorințele noastre ascunse, pe lângă lucrurile care contează pentru cei din jur.

Este foarte important să cântărim bine și cu mintea, și cu sufletul deciziile pe care le vom lua în următoare trei sau cinci zile, câtă vreme influența Lunii pline va fi mai puternică.

Mai multă determinare

Vestea bună este că, oricât de dificilă ar fi Luna plină din Leu, ea are și o influență benefică asupra tuturor zodiilor și ne ajută să fim mai hotărâți în ceea ce facem.

Mulți dintre noi, mai ales dacă am oscilat între două alegeri, între două situații sau între doi oameni, de mâine vom știi ce să alegem.

Lumina pe care o primește Luna plină din Leu ne arată mai bine care sunt aspectele bune pentru noi și care vor fi consecințele alegerilor noastre.

Deși, există un risc să facem alegeri greșite, influențați de experiențele din trecut, ar trebui să avem mai multă încredere în dorințele noastre, în capacitatea noastră de decizie și în judecata noastră.

Luna plină din Leu poate fi un moment prielnic să câștigăm ceva important și să întoarcem o nouă pagină în viața noastră.

foto: 123rf.com