Zodiile aflate în situații critice în această perioadă vor găsi o soluție și vor fi ajutate de Luna plină din Balanță. Aceasta va atinge faza culminantă pe data de 6 aprilie, dar influența ei puternică se va resimți în următoarele cinci zile, până pe data de 11 aprilie.

Așadar, va fi destul timp pentru nativii care trebuie să rezolve situații delicate și să scape de acuzații nefondate pentru a demonstra că au dreptate. Luna plină din Balanță înseamnă echilibru, justiție, dreptate, corectitudine și adevăr.

Ce zodii primesc ajutorul Lunii din Balanță

Berbecul descoperă ce îi face rău din umbră

Nativii din zodia Berbec vor fi printre cei mai norocoși în aceste zile, deoarece ei vor beneficia din plin de influența Lunii pline. Astrul selenar se află în opoziție cu Soarele din Berbec și primește lumina puternică a Soarelui care scoate la iveală tot felul de lucruri ascunse. Acum este timpul pentru Berbeci să descopere ceea ce le face rău din umbră, bârfele, minciunile, denigrarea și să își facă dreptate.

Gemenii vor scăpa de profitori

Zilele cu Lună plină în Balanță vor fi zile bune pentru nativii Gemeni care au un program foarte încărcat și sunt presați să termine foarte repede totul. Se vor simți împinși de la spate de persoane care mai mult profită de pe urma muncii lor. Trebuie să ofere tot ce au mai bun, dar nu trebuie să lase pe nimeni să profite de ideile și creativitatea lor.

Gemenii care se simt nedreptățiți la serviciu trebuie să vorbească deschis despre problemele lor, să ceară o ședință, să ceară explicații, să arate unde greșesc ceilalți.

Luna plină din Balanța va alunga geloziile și criticile din cuplu

Nativii din Balanță vor avea zile deosebite în perioada 6 – 11 aprilie. Pentru ei, Luna plină aduce o lumină de care aveau mare nevoie și pe care o pot folosi pentru a clarifica tot ceea ce este umbrit în relația de dragoste. Acum este timpul să stârpească gelozia partenerilor din fașă, să vorbească deschis despre dorințele lor și despre defectele pe care nu le mai suportă la partenerii de cuplu.

Nativii Balanțe care au probleme critice în cuplu vor găsi acum o soluție și vor îndrepta lucrurile, astfel încât să rămână în trecut toate îndoielile și reproșurile.

Peștii vor demonstra că au dreptate

Luna plină din Balanță, din data de 6 aprilie, este o Lună favorabilă zodiei Pești care acum are prilejul să își facă dreptate. Dacă unii dintre nativi au fost acuzați că au luat decizii greșite, dacă au fost nedreptățiți în familie sau la muncă, și se va face dreptate. Vor ieși la iveală noi detalii, vor fi găsite noi dovezi sau lucrurile se vor aranja astfel încât nativii Pești nedreptățiți vor demonstra că au avut dreptate și vor fi recompensați.