Dacă va fi cer senin, vom avea parte de un spectacol deosebit. Luna plină va fi mai aproape de Terra și se va vedea mai mare, mai frumoasă și mai luminoasă.

Este o lună deosebit de generoasă, care răsare în zodia Balanței, când Mercur se află încă retrograd, dar Soarele intră în Berbec și sporește forțele tuturor astrelor benefice. Astfel că Luna plină din Balanță va influența profund relațiile de orice fel, parteneriatele, legăturile de dragoste, dar și comerțul și câștigurile.

Iată și cele 4 zodii care sunt profund afectate de Luna plină din 20 martie și ce decizii ar fi bine să ia în aceste zile.

Berbecul și echinocțiul de primăvară

Zodia Berbecului va fi destul de vulnerabilă din multe puncte de vedere, în următoarele zile, când se va resimți energia Lunii pline. Pe 20 martie, Soarele își începe tranzitul prin Berbec și amplifică totul, iar Luna va pune accent pe sentimente, pe suflet, relații, emoții, nevoi intime și mai ales dorințe reprimate. Mulți Berbeci vor avea sentimentul că au greșit în multe privințe și vor simți nevoia să o ia de la capăt, ceea ce poate fi de bine, dar trebuie să fie precauți să nu renunțe la ceva stabil pentru o situație precară.

Racul, deosebit de sensibil la fazele de Lună plină

Ca de obicei, la fiecare Lună plină nativii Raci sunt mai emotivi, mai receptivi, dar și mai schimbători. Este posibil ca în aceste zile să se simtă copleșiți, să aibă parte de situații și evenimente în care vor scăpa controlul și se vor lăsa duși de val, ceea ce nu prea fac, deoarece le place să fie destul de calculați.

Poate că problemele legate de dragoste vor reveni în prim plan și nu vor reuși să găsească o soluție, dacă se lasă păcăliți de aparențe. Ei trebuie să țină cont de sentimentele profunde și nu de pasiunile trecătoare.

Balanța, profund afectată de Luna plină din 20 martie

De aproape 10 ani nu s-a mai întâmplat ca Luna plină să ajungă la momentul maxim în timpul echinocțiului și să fie în zodia Balanței. Este o conjunctură rară, care poate fi deosebit de benefică pentru nativii acestei zodii.

Ei vor avea mult de câștigat! Trebuie doar să ceară ceea ce au nevoie, să vorbească despre dorințele și planurile lor, să caute oamenii potriviți să îi ajute și lucrurile se vor pune rapid în mișcare.

Zodia Pești, sub semnul lui Mercur retrograd

Din cauza retrogradării lui Mercur, care se află într-o poziție ingrată pentru Pești, Luna plină din 20 martie va avea o influență puternică asupra acestei zodii. Acest astru retrograd amplifică anumite aspecte pe care Luna plină le aduce în prim plan și anume deciziile greșite, eșecurile, amintirile sau regretele.

Vor fi momente sau situații în care nativii Pești vor simți nevoia să se întoarcă în trecut sau cineva apropiat îi va obliga să se întoarcă asupra unor decizii care le-au dat viața peste cap. Și, poate, energia Lunii pline îi va ajuta să pună capăt unor situații neplăcute și să înceapă ceva nou după o perioadă în care își vor pune ordine în viață.

sursa foto: Shutterstock