Luna plină din 18 martie are faza maximă în zodia Fecioarei, zodie deosebit de grijulie și atentă cu sănătatea ei. De aceea, în următoarele zile, din 18 martie până pe 23 sau 24 martie și noi trebuie să fim mai atenți la simptomele, durerile și semnele organismului nostru.

Dacă sunt boli ascunse, dacă sunt boli vechi, dacă sunt afecțiuni tratate superficial, în aceste zile vom resimți simptomele mai acut. Nu toate zodiile sunt afectate sub aspectul sănătății, dar vor fi destui nativi care se vor programa la medic.

Luna plină din Fecioară și sănătatea

Ori de câte ori vedem în calendar faza de Lună plină în zodia Fecioarei trebuie să ne așteptăm la avertismente asupra sănătății. Zodia Fecioarei pune accentul pe sănătate, armonie, echilibru interior, psihic și emoțional.

Fecioara are nevoie de ordine și de un program de lucru bine echilibrat pentru a se proteja. Pentru nativii zodiei, starea lor de bine este foarte importantă, sănătatea lor, tonusul și puterea fizică sunt priorități. Așa cum trebuie să fie și pentru noi ceilalți.

De aceea, Luna plină din 18 martie, din zodia Fecioarei, ne transmite semnale prin care ne aduce aminte să ne ocupăm mai mult de starea noastră de sănătate.

Luna plină din 18 martie și zodiile afectate

Zodia Berbec

Nativii Berbeci se vor confrunta iar cu dureri de cap, dureri în gât, infecții respiratorii sau cu probleme dentare, deși ei nu le acordă prea mare importanță până când nu se agravează. Trebuie să fie conștienți că Luna plină le poate agrava în aceste zile!

Zodia Taur

Nativii Tauri pot avea și ei unele probleme de sănătate în aceste zile, nu foarte grave, dar suficient de incomode pentru a se gândi la tratamente naturiste și la sport. Durerile de spate și de picioare sunt cele mai frecvente.

Zodia Leu

Nativii Lei sunt destul de atenți cu tonusul lor și cu sănătatea lor, mai ales că își doresc tot timpul să arate impecabil, odihniți și plini de energie. Cu toate acestea, Luna plină le va aduce insomnii și va accentua unele dureri de cap sau dureri de dinți.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioare vor fi mai neliniștiți și mai dezorganizați în zilele cu Luna plină în Fecioară. Ei vor resimți din plin energia fazei pline și se pot confrunta cu dureri provocate de suferințe vechi, care nu pot fi tratate prea ușor.

Zodia Scorpion

Nativii Scorpioni se pot confrunta cu inflamații și infecții, Luna plină accentuând riscul de a se îmbolnăvi în colectivitate. Mare atenție la spațiile aglomerate, unde se transmite atât de ușor coronavirusul, dar și alte virusuri gripale.

Zodia Pești  

Nativii Pești trebuie să reducă drastic câteva zile dulciurile și băuturile alcoolizate pentru că vor avea probleme digestive și infecții, iar zahărul le agravează. Nativii care au probleme de sănătate trebuie să adopte o dietă sănătoasă!