Berbec și Luna plină din 31 octombrie

Nativii Berbeci sunt avertizați de Luna plină din Taur să evite exagerările, nervii și tensiunea. În următoarele două zile trebuie să fie cât mai echilibrați din punct de vedere psihic.

Taur și Luna plină de Halloween

Taurii sunt sfătuiți să fie generoși cu dragostea, cu afecțiunea, cu prietenia, dar și cu banii lor pentru cei care au nevoie de ei. Curând, vor primi mai mult decât au dat.

Zodia Gemeni

Dacă vor avea o zi dificilă din cauza Lunii pline, Gemenii trebuie să știe că pot învăța mai multe despre ei din necazuri. Durerea îi călește!

Zodia Rac

Ceea ce doresc, poate fi foarte aproape de ei. Dacă Racii vor să deschidă o ușă nouă în aceste zile, trebuie doar să roage pe cineva să le ofere cheia.

Zodia Leu

Nativii Lei care au planuri mari pentru următoarele zile, nu trebuie să se consulte cu nimeni și nu trebuie să aștepte aprobarea nimănui. Au undă verde!

Zodia Fecioară și Luna plină din Taur

Nativii Fecioare sunt sfătuiți să se bucure și de plăcerea călătoriei, nu doar de destinație. Ceva deosebit ar putea ajunge aproape de ei, dacă știu să privească în jur.  

Zodia Balanță

Singură, poți face multe, dar împreună cu oamenii care te iubesc, vei face totul. Zilele acestea, Luna plină din 31 octombrie va fi de bun augur pentru relația de cuplu.

Scorpionul și Luna plină din 31 octombrie

Această Lună plină albastră este opusă cu Soarele aflat acum în zodia Scorpionului. Nativii acestui semn pot găsi dragostea de care au nevoie, dacă știu să aleagă persoana care va fi mereu lângă ei.

Zodia Săgetător

Norocul Săgetătorilor stă în perseverență. Iar Luna plină arată că vor avea o șansă deosebită zilele acestea, dacă sunt consecvenți cu drumul ales.

Zodia Capricorn

Capricornii nu trebuie să piardă șansa de a căuta iubirea, în aceste zile. Luna plină din Taur este generoasă cu ei și le arată mai de aproape cu cine sunt compatibili.

Zodia Vărsător

Nativii Vărsători vor trece prin situații care le arată că au nevoie de mai multă stabilitate și de mai mult echilibru emoțional. Dar fiecare trebuie să găsească singur o cale de a ajunge aici.

Zodia Pești

Luna plină din 31 octombrie este o provocare pentru nativii Pești să recunoască unde au greșit și să își ceară iertare, dacă știu că au provocat o mare durere.