Luna plină din Berbec, care va lumina cerul nopții în următoarele două zile, pe 1 și 2 octombrie, se află în opoziție cu Soarele din Balanță și va crea un dezechilibru între nevoile personale și compromisurile pe care trebuie să le facem pentru ceilalți.

Luna plină din Berbec, de la începutul lunii octombrie, este supranumită Luna recoltei. Datorită ei, vor urma două, trei zile pline de energie, foarte agitate, cu multe schimbări, cu întâlniri, cu promisiuni și emoții mai ales pentru zodiile de foc, aflate pe același palier cu Berbecul, și anume pentru Leu și Săgetător.

Luna plină din Berbec pune accentul pe eul interior, pe nevoi, pe dorințe reprimate, pe emoțiile negative, care ne împiedică să ne debarasăm de niște lucruri care știm că ne fac rău.

În opoziție, Soarele din Balanță pune accentul pe nevoie de echilibru, atât interior, cât și în relația cu ceilalți. Trebuie să punem în balanță ce vrem noi, ce putem face noi, ce putem oferi, cu ceea ce vor ceilalți de la noi. În orice relație există compromisuri, iar luna plină ne arată că trebuie să ne amintim de ele.

Luna plină din Berbec și zodiile

Berbec: nevoia de dragoste este mai accentuată și pot apărea conflicte în cuplurile în care există deja probleme.

Taur: se pune accentul mai mult pe câștiguri, confort și produse de lux, pentru care nativii Tauri sunt dispuși să plătească sume mari.

Gemeni: emoții mari, ambiție, încăpățânare, decizii greșite în dragoste. Nativii zodiei au mare nevoie de un compromis

Rac: realizări importante legate de carieră, proiecte personale și câștiguri. Va fi un moment al roadelor și al bucuriei.

Leu: perseverență pentru a finaliza mai devreme un proiect care are multe defecte. Nativii zodiei pot găsi soluții, dacă fac compromisuri.

Fecioară: grijă sporită pentru sănătate, pentru confortul personal, pentru starea de bine și impulsul de a cumpăra lucruri pentru propria satisfacție.

Balanță: nevoia de echilibrare interioară, care va accentua nevoia de dragoste, de reconfirmare a fidelității în cuplu.

Scorpion: agitație, dezechilibru, emoții prea mari pentru evenimente care vor trece ușor. Nativii Scorpioni trebuie să fie mai ponderați.

Săgetător: tensiune maximă, posibile conflicte cu unele persoane cu autoritate, dar mai ales cu partenerii de cuplu care văd lucrurile altfel.

Capricorn: provocări în mediul profesional, dar multă liniște și pace acasă, unde nativii Capricorni pot găsi echilibrul de care au nevoie.

Vărsător: nevoia de a se revolta împotriva unor reguli absurde sau împotriva unor persoane care încalcă regulile. Vărsătorii pot îndrepta niște greșeli în aceste zile.

Pești: multă afecțiune, multe emoții, empatie cu prietenii aflați la ananghie, nativilor Pești le place să ajute și se implică într-o misiune de suflet.