Luna nouă și data nașterii tale sunt doi factori foarte importanți pentru astrograma ta. Dacă te-ai născut când era Lună nouă și anume în cele 5 zile care urmează după faza de lună nouă, energia ei se simte din plin asupra personalității tale.

Află cum te-a influențat Luna nouă la naștere, ce calități s-au imprimat datorită Lunii și cum îți poate ea modela destinul.

Cum afli dacă era Lună nouă în ziua în care te-ai născut

Dacă ești pasionată de astrologie, poți afla ușor ce fază avea Luna de ziua ta, cu o simplă căutare pe internet. Sunt multe pagini de web care oferă gratuit calendare și calculatoare pentru fazele Lunii.

Caută data nașterii tale într-un calendar cu fazele Lunii, iar dacă te-ai născut în primele 5 zile de la Lună nouă vei fi puternic influențată toată viața de astrul selenar.

Mai există încă o metodă prin care poți afla fazele Lunii și care presupune să cauți un calculator pentru astrograme pe internet, să introduci datele nașterii și să observi unde se află Luna față de Soare: dacă Luna se află foarte aproape de Soare, în aceeași zodie, la cel mult 10 grade, era Lună nouă.

Ce înseamnă Luna nouă în astrologie

Lumina Lunii noi nu se vede. Ea este ascunsă de Soare și nopțile cu Lună nouă sunt cele mai întunecate. De aceea Luna nouă este numită și Luna întunecată.

Luna nouă deschide un nou ciclu lunar și adună resurse noi pentru activitățile și schimbările care vor veni în următoarea perioadă. Influența ei maximă durează aproximativ 4 – 5 zile. Multe persoane simt în aceste zile cu Lună nouă că lucrurile trebuie să schimbe, că pot lua decizii mai bune, că se pot implica în acțiuni noi și că pot avea idei mai eficiente.

Persoanele născute la Lună nouă primesc energia ei creativă și transformatoare care le ajută să fie mai inventive și mai dinamice. Este o perioadă a inițiativei și a ideilor, pe care le poți pune în practică în următoarele zile când Luna este în creștere și te poți bucura de rezultatele finale când este Luna plină.

Pe de altă parte, întunericul din nopțile cu Lună nouă arată o predispoziție către mistere, fantezie, visuri, o imaginație mai bogată și emoții mai puternice. Multe persoane sunt mai sensibile acum, mai emotive, mai temătoare și mai grijulii.

Luna nouă și data nașterii tale. Cum ești influențată!

Iată ce trăsături a imprimat energia Lunii noi asupra caracterului tău. Luna nouă este una dintre fazele cele mai puternice și importante, alături de Luna plină. De aceea, în fiecare lună calendaristică, atunci când este Luna nouă, tu vei primi un impuls de energie și vei avea mai mult noroc, tocmai pentru că ești născută sub influența acestei energii.

Iată ce legătură este între Luna nouă și data nașterii tale

  • Ești creativă, te adaptezi ușor la schimbări;
  • Îți plac provocările și urăști rutina;
  • Îți place să cunoști alți oameni, dar ești introvertită;
  • Ai o gândire profundă și ești foarte atentă la deciziile pe care le iei.