Luna nouă în Leu din data de 28 iulie reprezintă un moment astral deosebit și benefic pentru multe zodii. În pofida faptului că este o perioadă prielnică pentru vacanțe și concedii și mulți dintre noi încercăm să scăpăm de obligațiile de la serviciu, Luna nouă crează acum o conjunctură bună pentru șanse noi în carieră și profesie. Iar influența ei se va extinde la începutul lunii august.

Este o perioadă în care angajatorii din anumite domenii au nevoie de mai multă forță de muncă, se caută lucrători în domeniul turismului, horeca, instalații, comunicații, transporturi sau în mediile artistice, în televiziune și teatru. Pentru cei care au aptitudini în aceste domenii se vor găsi noi oportunități.

Favorizați vor fi și cei care așteaptă de multă vreme să fie promovați sau să primească un post mai bun în compania în care lucrează. Unii colegi vor pleca, se vor crea noi posturi, va fi o dinamică nouă în diverse sectoare, iar lucrătorii cu vechime vor avea de câștigat.

Ce aduce Luna nouă pentru nativii din Leu

Luna nouă în Leu are o influență puternică în zilele de 27, 28 și 29 iulie asupra nativilor acestei zodii. Ea îi ajută pe nativii din zodia Leului să privească în jur cu optimism şi să fie mult mai dornici de noutăți și inițiative. Leii sunt pregătiţi să îşi exprime sentimentele prin joc şi să primească orice schimbare cu bucurie.

În zilele cu Lună nouă, nativii Leu sunt mai extrovertiţi şi mai capricioşi. Dacă încerci să îi implici în proiecte serioase, nu ai nicio şansă. Le place să glumească despre orice, să flirteze şi să se joace cu ideile. Nu iau nimic în serios, decât dacă li se promite un câştig substanţial.

Luna nouă în Leu, influența asupra celorlalte zodii

În zodia Leului, Luna nouă ajunge în casa a V-a a zodiacului, pe teritoriul creativităţii, jocurilor, aventurilor și al relaţiilor amoroase. Este o perioadă marcată de optimism, de afirmare deplină a sentimentelor. Cei îndrăgostiţi găsesc acum prilejul prielnic să facă planuri de viitor, despre căsătorie şi familie.

Mai toți nativii din celelalte zodii vor deveni mai creativi în domeniile de interes şi se vor face remarcați prin calităţile artistice sau prin abilitățile lor deosebite.

Pe de altă parte, cele două zile cu Luna nouă în Leu aduc noroc celor care sunt atraşi de jocuri şi de pariuri. Mare atenţie pe sumele puse în joc, deoarece Casa a V-a nu este, totuşi, Casa Câştigurilor. Riscurile trebuie să rămână mici.