Luna nouă din Fecioară este generoasă în septembrie și are o influență foarte bună asupra nativilor care se apucă de muncă serios și vor să schimbe lucrurile, să le îmbunătățească și să demareze planuri noi. Este o conjunctură favorabilă pentru zodiile ambițioase și pentru cele muncitoare, așa cum este zodia Fecioarei.

Taurul, norocos cu Luna nouă din Fecioară

Protejată întotdeauna de astrele benefice din Fecioară, zodia Taurului va avea de câștigat săptămâna aceasta dacă începe proiecte mari și bine organizate. Luna nouă din Fecioară va avea o influență benefică începând cu 6 septembrie și toată săptămâna care urmează. Nativii Tauri vor folosi banii cu discernământ și vor obține ceea ce doresc până la sfârșitul săptămânii. Veștile lor bune vor fi legate de proiectele casnice și profesionale.

Fecioară, beneficii de orice fel

Nativii Fecioare primesc o influență extraordinară datorită Lunii noi care va traversa zodia lor pe data de 6 și 7 septembrie. În această perioadă, mulți nativi din Fecioară se vor bucura de bani, de recompense și daruri, mici beneficii pe care le merită pentru generozitatea și munca lor. Tinerii din Fecioară, în mod deosebit, se vor bucura de primele lor salarii mai mari.

Balanța, protejată de Luna nouă

Balanțele vor avea o săptămână foarte bună, iar Luna nouă din Fecioară le protejează sănătatea și viața de familie. Oricât ar fi fost de dificile zilele anterioare, săptămâna aceasta lucrurile se îndreaptă rapid, problemele de sănătate se rezolvă și mulți nativi vor găsi înțelegere oriunde vor merge să rezolve diverse probleme administrative sau financiare. În special, femeile din zodia Balanță sunt protejate acum de Luna nouă din Fecioară și vor primi vești bune în plan afectiv.

Capricorn, vin bani mai mulți

Luna septembrie este o lună foarte bună pentru Capricorni. Se bucură de o conjunctură specială, norocoasă, poate primesc oferte de lucru, poate primesc un bonus, un salariu întârziat sau o colaborare care aduce bani foarte repede. De asemenea, se pot schimba în bine pentru ei anumite situații mai puțin fericite din familie și vor avea o relație mult mai bună cu rudele în vârstă.