Luna nouă din Rac amplifică sentimentele de nesiguranță, angoasele, incertitudinile și emoțiile negative. Luna nouă va traversa zodia Racului în zilele de 28 și 29 iunie și este posibil să aducă tot felul de probleme sentimentale și emoționale pentru cei mai mulți dintre noi.

Ea afectează în principal relațiile de familie, relațiile de cuplu, legătura dintre mame și fiice, dar și sănătatea femeilor. Pe de o parte, sunt afectate siguranța și stabilitatea emoțională, unii dintre noi ne vom simți victimizați în familie, alții ne vom simți subapreciați la serviciu.  

Cum afectează Luna nouă nativii din zodia Racului

Perioadele cu Lună Nouă înseamnă, pentru nativii din zodia Racului, emoţii şi griji. Simt că trebuie să se întâmple ceva, intuiţia lor este mai puternică, dar se aşteaptă la ce este mai rău, în loc să spere spre mai bine.

Grija permanentă este o trăsătură definitorie pentru nativii Raci. Luna Nouă sporeşte sentimentul lor de nesiguranţă, senzaţia că vor pierde ceva important. Dacă nu îşi ţin în frâu temerile, este posibil să facă o greşeală sau să omită un lucru important şi să aibă de suferit de pe urma neglijenţei.

Relaţiile cu familia revin în prim plan, pentru că nativul Rac are nevoie de ocrotire. Le este dor de toţi cei pe care nu i-au mai văzut în ultima vreme. Le oferă noi dovezi de iubire celor dragi, au tendinţa să le ocupe tot timpul liber şi riscă să devină sufocanţi.

Cum afectează Luna nouă din Rac celelalte zodii

Femeile în mod deosebit primesc o energie deosebită din partea Lunii Noi când aceasta ajunge în Rac. Le este mult mai uşor acum să îşi găsească dragostea, să spună „Da” unei cereri în căsătorie sau să devină mame.

Bărbaţii devin mai îndrăzneţi şi cuceritori. Lasă timiditatea deoparte şi încearcă metode noi să cucerească pe cineva, dacă sunt singuri. În zilele cu Lună Nouă sunt tentați să își caute o parteneră și sunt mult mai sociabili. 

În ceea ce privește sănătatea, tot femeile sunt cele mai afectate, iar Luna nouă din Rac poate agrava acum anumite afecțiuni care țin de tiroidă, de sistemul limfatic și sistemul hormonal.

Mai multe griji legate de casă și familie

Racul este cea de a patra casă a zodiacului și este Casa Familiei şi a Căminului. Ea patronează relaţiile cu persoanele apropiate, modul în care ne raportăm la trecutul nostru, la valorile tradiţionale şi modul în care percepem emoţiile.

Când Luna Nouă ajunge în această casă astrologică, este timpul să ne îngrijim mai mult de casă şi de familie. Toate treburile neglijate în ultimele zile trebuie rezolvate, altfel situaţia familiei se poate înrăutăţi.