Cea de a doua decadă a lunii martie este dominată de energia pe care o aduce Luna nouă din Pești, din data de 13 martie. Este una dintre cele mai puternice și benefice lunații din această primăvară și ea începe sub semnul Soarelui din Pești care amplifică emoțiile, dorințele, visurile intime și nevoia de împlinire sufletească.

Cinci zodii vor fi norocoase în zilele următoare, în preajma datei de 13 martie, când se ridică Luna nouă în Pești. Citește mai jos și află dacă ești printre zodiile favorizate de această Lună nouă și ce mesaj are ea pentru tine.

Zodia Pești

Nativii din zodia Pești au cele mai mari șanse să își împlinească un vis drag în următoarele zile. Cea de a doua decadă a lunii martie este perioada lor cea mai bună din această primăvară, iar visurile pe care și le pot îndeplini sunt legate de nevoia lor de afecțiune și pasiune. Peștii vor avea de câștigat în dragoste în aceste zile.

Zodia Rac

Zodie de Apă, puternic influențată de Lună și de lunațiile care încep în celelalte zodii de Apă precum Peștii sau Scorpionul, Racul este favorizat luna aceasta de Luna nouă din Pești. Nativii Raci vor avea o perioadă bogată în dragoste, emoții, pasiune și împliniri. Poate că unii dintre ei vor discuta despre căsătorie sau despre achiziția unei locuințe mai potrivite pentru viața de cuplu.

Luna nouă din Pești și zodia Taur

Venus, astrul guvernator ale zodiei Taur, se află acum în Pești și primește o influență benefică din partea Lunii noi din Pești. În preajma zilei de 13 martie, nativii Tauri vor fi plini de energie, vor fi mai generoși, mai iubitori, vor căuta dragostea și vor călători, încercând să scape câteva zile din viața lor monotonă de la serviciu.  

Zodia Vărsător

Zodia Vărsător beneficiază de Luna Nouă din 13 martie datorită unei conjuncturi astrale puternice, care primește influențe benefice de la Soarele și Luna nouă din Pești. Mercur aflat acum în Vărsător este bine aspectat de Soarele și de Venus din Pești. Se creează astfel o conjunctură benefică pentru visurile acestor nativi care necesită investiții mai costisitoare. Mulți nativi din Vărsător vor găsi fondurile necesare pentru dorințele lor.  

Zodia Capricorn

Marile astre aflate acum în Pești, Vărsător și Berbec sunt de bun augur și pentru zodia de Pământ a Capricornului. Luna nouă din Pești și energia puternică a Soarelui din Pești luminează sectorul dorințelor intime și îi ajută pe nativii Capricorni să fie mai activi și să caute mai multe resurse pentru visurile lor. Au șanse mari să își împlinească anumite dorințe sau să demareze acțiuni care le vor aduce mari beneficii pe viitor.