Luna nouă din 12 aprilie răsare alături de Soare și de Venus în zodia Berbecului. Luna nouă (întunericul) se unește cu Soarele (lumina) în zodia de Foc a Berbecului care aprinde inițiativele și planurile curajoase. Cinci zodii vor fi favorizate de acest context astral în care Venus contribuie cu o influență benefică asupra banilor și perspectivelor de câștig.

Berbec

Trei astre mari se află acum în zodia Berbecului și anume Venus, Mercur, Soarele, iar Luna nouă din 12 aprilie primește o energie întreită datorită lor. Nativii Berbeci se vor bucura de o conjunctură astrală deosebit de norocoasă și dinamică la mijlocul lunii aprilie. Influența Lunii noi se va resimți din 11 aprilie până pe data de 16 aprilie, perioadă în care Berbecilor le va merge foarte bine din punct de vedere profesional și financiar.

Gemeni

Semnul de Aer al Gemenilor va profita de Luna nouă din 12 aprilie pentru proiectele dificile pe care nativii vor să le pună în mișcare. Gemenii vor lua decizii majore în următoarele zile, vor primi sprijin emoțional și financiar din partea unor persoane apropiate și vor trece la acțiune. În aceste zile, dominate de Luna nouă din Berbec, Gemenii se pot ocupa de cele mai dificile probleme din viața lor.

Fecioară și Luna nouă din 12 aprilie

Nativii din zodia Fecioarei vor avea marea șansă să repare ceva din trecut sau să se lanseze pe un alt drum în carieră. Energia Lunii noi are un efect regenerator pentru Fecioare, având în vedere că se combină cu influența lui Mercur din Berbec care pune accentul pe reparație, înnoire și acțiune.

Balanță

Nativii din Balanță sunt și ei norocoși la mijlocul lunii aprilie, datorită Lunii noi din Berbec. Ei se vor concentra foarte mult asupra unor decizii legate de carieră, de continuarea studiilor sau de formare profesională. Multe Balanțe vor învăța lucruri noi în aprilie și se vor implica în proiecte la serviciu unde vor descoperi tehnologii și aplicații noi.

Săgetător

Zodie de Foc la fel ca Berbecul, Săgetătorul se va bucura de energia pe care o răspândește Luna nouă din 12 aprilie și va avea parte de vești bune în ceea ce privește banii. Mulți nativi din Săgetător pot câștiga foarte bine la mijloc de aprilie și pot obține posturi bine plătite sau colaborări care le vor aduce bani frumoși până la sfârșitul anului.