Luna nouă din Balanță ne aduce câteva zile bune la mijloc de octombrie, chiar dacă Mercur este retrograd și ne mai pune bețe-n roate. Influența Lunii noi se va resimți în următoarele cinci, șase zile și va fi cu adevărat benefică pentru câteva zodii mai norocoase.

Luna nouă din Balanță va aduce o perioadă benefică. Semn de Aer, Balanța este deschisă tuturor opțiunilor și ne deschide și nouă calea de a face mai multe alegeri. Mulți nativi vor vedea în aceste zile că se deschid mai multe drumuri și mai multe perspective în calea lor.

Dar Mercur și Marte retrograd ne avertizează, înainte de a face o alegere și de a porni pe un drum nou, să facem curățenie în urma noastră și să ne echilibrăm starea psihică și emoțională.

Ce aduce Luna nouă din Balanță pentru sănătate

Influența Lunii noi este binevenită pentru sănătate în această perioadă. Energia ei ne ajută să avem un tonus ridicat, ne impulsionează să avem mai multă grijă de sănătatea noastră și să renunțăm la obiceiuri alimentare care știm că ne dăunează.

Este o perioadă excelentă pentru a reduce dulciurile și pentru a le înlocui cu fructe. Este o perioadă bună pentru a renunța la fumat, pentru a începe o dietă nouă, un sport sau pentru a descoperi un alt stil de a găti, mai sănătos și mai simplu.

Luna nouă din Balanță nu înseamnă doar echilibru, ci și simplitate. Dacă simplificăm dieta și obiceiurile alimentare, dacă renunțăm la activitățile obositoare pe care le făceam de dragul altora, ne va fi mai bine, vom avea mai multă energie și ne vom odihni mai mult.

5 zodii favorizate de Luna nouă din Balanță

Berbec: este un moment prielnic pentru începuturi noi în carieră, în muncă, în proiectele personale. Berbecii întreprinzători se vor bucura de un flux de energie care îi ajută să pună pe roate planuri noi.

Rac: Luna nouă aduce o perioadă favorabilă pentru relațiile de familie și mai ales pentru proiectele și planurile pe care le ai pentru copii, pentru părinții tăi și relația de cuplu. Orice încep acum pentru familie, se va concretiza rapid și vor avea succes.

Scorpion: este o perioadă plină de energie, în care Luna nouă din Balanță îți arată că trebuie să echilibrezi trecutul cu prezentul. Trebuie să faci curățenie, să renunți la ceea ce te supăra în trecut și să ștergi cu buretele supărări mai mari, pentru a merge mai departe.

Capricorn: ești favorizată de energia Lunii noi în plan profesional și vei găsi noi modalități de a lucra de la distanță pentru a câștiga mai mulți bani. Unii nativi ai zodiei își vor schimba modul de lucru, dar va fi în favoarea lor.