13 iunie: ultimul pătrar al Lunii în zodia Pești

După eclipsa de Lună plină din 5 iunie, care va avea și beneficii, dar și dezavantaje pentru mulți dintre noi, ultimul pătrar din Pești vine să compenseze zilele mai grele din preajma eclipsei. Toate zodiile vor primi ceva deosebit în ziua de 13 iunie: o veste bună, o floare, o declarație de dragoste, o încurajare, un ajutor financiar, un cadou mai ales pentru nativii din Gemeni și din Pești.

Va fi o zi bună, cu vibrații benefice și asupra stării noastre de sănătate și vom fi încântați să aflăm că prietenii sau rudele care aveau probleme de sănătate vor fi mult mai bine.

A doua zi norocoasă în iunie pentru toate zodiile

25 iunie: ziua în care Venus își încheie mișcarea retrogradă

Venus traversează zodia Gemenilor și va fi în mișcare retrogradă aproape toată luna iunie, până pe data de 25. Dar, joi, 25 iunie, va fi o zi excelentă pentru toate zodiile, pentru că Venus va reveni la traiectoria ei directă și vor dispărea multe obstacole din calea noastră. Toate zodiile vor avea de câștigat după ce Venus revine la mersul ei direct, iar primele efecte bune se vor simți în relațiile personale și intime.

Cu toții putem recâștiga prietenia sau dragostea pierdută, cu toții putem oferi mai multă sinceritate și afecțiune și ne putem salva relațiile monotone, pline de griji și lipsite de pasiune.

Al doilea motiv pentru care va fi o zi norocoasă este legat de problemele noastre financiare, care se vor risipi treptat spre sfârșitul lunii iunie.

Citește și horoscopul lunii iunie realizat de Medeea!